Home / Good Life  / Η Marks & Spencer φέρνει το Πάσχα

Η Marks & Spencer φέρνει το Πάσχα

M&S Food Easter
H Marks & Spencer μας βάζει σε πασχαλιάτικη διάθεση με πασχαλινά αυγά, hot cross buns και λαχταριστές φιγούρες από σοκολάτα!

 

Για ακόμη μία φορά, η Marks & Spencer Food μάς εκπλήσσει με την πετυχημένη της Easter collection, η οποία αποτελείται από Πασχαλινές λιχουδιές. Η συλλογή περιλαμβάνει τα γνωστά και αγαπημένα hot cross buns, σοκολατένια πασχαλινά αυγά, καθώς και νέες, μοναδικές προσθήκες!

 

 

Στην Easter Food collection της M&S θα βρεις τα κλασικά Luxury Hot Cross Buns, σε μεγάλη ποικιλία καινούργιων, λαχταριστών γεύσεων. Τα νέα, γεμάτα αρώματα, λαχταριστά ψωμάκια προσφέρονται σε διάφορες αλμυρές, αλλά και γλυκές παραλλαγές. Με τον τρόπο αυτό, η Marks & Spencer είναι έτοιμη να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Εννοείται, πως από την εορταστική συλλογή δε θα έλειπαν τα σοκολατένια, πασχαλινά αυγά. Η M&S Food δημιούργησε και πάλι μία μοναδική σειρά δώρων, η οποία μπορεί να ικανοποιήσει κάθε γούστο. Από αυτά, ξεχωρίζει το The Drippy Egg. Ένα πασχαλινό αυγό φτιαγμένο από 100% Βέλγικη σοκολάτα, με μοναδική χειροποίητη διακόσμηση από επικάλυψη χρωματιστής σοκολάτας.

 

 

Από την άλλη, το Handcrafted Golden Blond Chocolate & Pistachio Egg είναι φτιαγμένο από καραμελωμένη Ελβετική σοκολάτα. Μέσα του κρύβει μία γέμιση με μικρά σοκολατένια αυγά και καβουρδισμένα φιστίκια. Έτσι, η Marks & Spencer καταφέρνει για ακόμα μία φορά να συνδυάσει γεύση και φαντασμαγορική εμφάνιση σε ένα πασχαλινό έδεσμα.

 

 

 

Αυτά, όμως, που ξεχωρίζουν από τη συλλογή είναι οι φανταστικές φιγούρες, φτιαγμένες από σοκολάτα! Οι Walter & Wilma the Sausage Dogs, Harri the Hedgehog, Inky the Octapus, καθώς και οι Alfie και Bella the Bunny πρωταγωνιστούν στη νέα σειρά εδεσμάτων. Επιστρέφουν για ακόμη μία φορά στα ράφια των Marks & Spencer, κάνοντάς μας να μην μπορούμε να αντισταθούμε στη σοκολατένια γοητεία τους!

 

 

Η πασχαλινή συλλογή είναι διαθέσιμη στα φυσικά καταστήματα της Marks & Spencer, αλλά και online στην ιστοσελίδα τους. 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada