Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Lupita Nyong’o θα πρωταγωνιστήσει στο A Quiet Place: Day One!

Η Lupita Nyong’o θα πρωταγωνιστήσει στο A Quiet Place: Day One!

Lupita

Σύμφωνα με επίσημες πηγές η Lupita Nyong’o είναι στο τελικό στάδιο διαπραγματεύσεων για την ταινία A Quiet Place: Day One.

 

Η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός Lupita Nyong’o πρόκειται να ενταχθεί στο cast της ανερχόμενης ταινίες A Quiet Place: Day One. Αυτή η ταινία θα είναι η τρίτη της επιτυχημένης σειράς A Quiet Place του Josh Krasinski! Η ηθοποιός είναι το πρώτο όνομα όσον αφορά στο cast και φέρεται να βρίσκεται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με την εταιρεία παραγωγής Paramount Studios. Δεδομένης της επιτυχίας των προηγούμενων ταινιών πιστεύουμε ότι και το νέο project που ετοιμάζεται θα είναι εξίσου επιτυχημένο.

Ωστόσο η ταινία A Quiet Place: Day One θα έχει μία διαφορετική προσέγγιση από τις δυο πρώτες καθώς πρόκειται να είναι spinoff.με τον Michael Sarnoski να έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία. Γι αυτό και πιστεύουμε ότι δε θα υπάρχει επιστροφή των προηγούμενων ηθοποιών για την καινούργια ταινία. Ακόμα και αν δεν γνωρίζουμε περισσότερες πληροφορίες για την καινούργια ταινία ξέρουμε την ημερομηνία πρεμιέρας της. Οκτώ Μαρτίου του 2024! Stay tuned γιατί περισσότερες πληροφορίες έρχονται σύντομα. Μέχρι τότε ας απολαύσουμε την Lupita Nyong’o στην ταινία Black Panther: Wakanda Forever, η οποία κάνει σε εμάς πρεμιέρα την επόμενη εβδομάδα και έχει λάβει ήδη πολύ καλές κριτικές!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.