Home / Good Life  / Γεύσεις φθινοπώρου στο Mediterranean Cosmos!

Γεύσεις φθινοπώρου στο Mediterranean Cosmos!

γεύσεις φθινοπώρου
Οι καλύτεροι προορισμοί για φαγητό, ποτό και διασκέδαση του Mediterranean Cosmos ανανεώνουν τους καταλόγους τους με γεύσεις και αρώματα φθινοπώρου!

 

Cinnabon

 

cinnabon φθινοπώρου

 

Ο απόλυτος προορισμός για αυθεντικά cinnamon rolls, που ετοιμάζονται μπροστά στα μάτια σου! Το Cinnabon έχει την απόλυτη συνταγή, για να σου χαρίσει μοναδικές στιγμές απόλαυσης. Ζεσταίνει τις κρύες μέρες του φθινοπώρου με τα λαχταριστά του Pecanbon, ρολάκιαλουσμένα” στην καραμέλα και τα pecan nuts, και σου κρατάει συντροφιά με υπέροχο, αρωματικό καφεδάκι και τα αξεπέραστα, αυθεντικά cinnabon rolls του! Σκέφτεσαι κάτι καλύτερο για το φθινόπωρο;

 

cinnabon

 

ToThelo

 

ToThelo φθινοπώρου

 

Η ζεστή και αγαπημένη γωνιά στον εξωτερικό χώρο του Mediterranean Cosmos είναι ο all day προορισμός που αναζητάς. Τα πρωινά του φθινοπώρου ευωδιάζουν φρεσκοκαβουρδισμένο καφέ, τα μεσημέρια “πλημμυρίζουν” με γεύση χάρη σε υπέροχα πιάτα και τα βράδια σε προσκαλούν να ξεφύγεις από το άγχος της καθημερινότητας με μοναδικά cocktails. Must-try τα λαχταριστά επιδόρπια, που δίνουν γλύκα σε κάθε σου στιγμή.

 

ToThelo

 

Hot Pot Pasteria

 

hot pot

 

Αν θέλεις να δώσεις ιταλικό αέρα στις φθινοπωρινές σου εξόδους, η Hot Pot Pasteria είναι ο προορισμός σου. Εδώ οι αυθεντικές ιταλικές συνταγές συναντούν τις κορυφαίες πρώτες ύλες και τα premium pasta brands, συνθέτοντας το πιο απολαυστικό μενού. Ολόφρεσκες σαλάτες, φρεσκοψημένες μπρουσκέτες, λαχταριστές ομελέτες και, φυσικά, μακαρονάδες με ιταλικό ταμπεραμέντο σε περιμένουν να τις απολαύσεις μετά τη βόλτα σου για shopping!

 

hot pot a

 

Το Χρυσό

 

To xriso φθινοπώρου

 

Το Χρυσό” παίρνει… το χρυσό στη γεύση! Φρέσκες πίτες και σαλάτες, χορταστικά sandwiches και εξαιρετικός καφές σού δίνουν την ενέργεια που χρειάζεσαι κάθε στιγμή της ημέρας. Αν, μάλιστα, είσαι λάτρης της υγιεινής διατροφής, μία στάση στο Fruit Bar επιβάλλεται, για να γευτείς χυμούς, smoothies και φρουτοσαλάτες με τα πιο φρέσκα φρούτα του φθινοπώρου!

 

To xriso

 

KFC

 

KFC φθινοπώρου

 

Η μυστική συνταγή των 11 μυρωδικών και μπαχαρικών του KFC συναντά το φρέσκο ελληνικό κοτόπουλο, για να προσφέρει μία μοναδική γευστική εμπειρία! Εδώ απολαμβάνεις τα διάσημα KFC Buckets, λαχταριστά Burgers, Wraps και Boxmeals και πολλές ακόμα τραγανόστιμες επιλογές. Αν τα έχεις δοκιμάσει, είναι σίγουρο ότι τα λατρεύεις. Αν πάλι, δεν τα έχεις ανακαλύψει ακόμα, δοκίμασέ τα και θα μας θυμηθείς!

 

KFC

 

Street Food Movement

 

esteban

 

Στο Food Court του Mediterranean Cosmos σε περιμένει το street food στα καλύτερά του! Το Esteban “τυλίγει” όλα τα αρώματα και τις γεύσεις του Μεξικού σε φρεσκοψημένη τορτίγια. Συνώνυμο με τη Θεσσαλονίκη, το Patafritas σού προσφέρει τις πιο λαχταριστές τηγανητές πατάτες, “λουσμένες” με τις πιο κολασμένες sauce! Και το Philly Cheesesteak σε προσκαλεί να ενδώσεις στο λεπτοκομμένο μοσχαρίσιο steak με σκορδοβούτυρο σε φρεσκοψημένo ψωμί, bagel ή μπαγκέτα.

 

Esteban a

 

Γύρος Προεδρικός

 

Giros Proedrikos

 

Είσαι λάτρης των χορταστικών πιάτων και των δυνατών γεύσεων; Ο Γύρος Προεδρικός σε περιμένει! Τα πιο εκλεκτά κρέατα ψήνονται φρέσκα στη σχάρα και μπροστά στα μάτια, στην ανοιχτή κουζίνα. Μη χάσεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις την προεδρική πίτα με αυθεντικό γύρο Θεσσαλονίκης και το μοσχαρίσιο, ανατολίτικο ντονέρ!

 

Giros Proedrikos φθινοπώρου

 

Λάδι και Ρίγανη

 

ladi rigani

 

Εδώ και 15 χρόνια, το Λάδι και Ρίγανη αποτελεί έναν από τους πιο ξεχωριστούς και ποιοτικούς γευστικούς προορισμούς της Θεσσαλονίκης. “Πρωταγωνιστές” του πλούσιου μενού του είναι τα χειροποίητα σουβλάκια, σε αλάδωτη καλαμποκίσια πίτα, με τη μοναδική φέτα sauce. Μην παραλείψεις να δοκιμάσεις και το ελαφρύ Green Dish, με φρεσκοκομμένο γύρο σε πράσινη σαλάτα και sauce μουσταρδομαγιονέζας και μυρωδικών, αλλά και το χορταστικό Gyros Burger!

 

ladi rigani a

 

Μικρός Βοριάς

 

mikros vorias

 

Λαχταράς σπιτικό, μαμαδίστικο φαγητό, αλλά δεν… το έχεις και τόσο με το μαγείρεμα; Μην ανησυχείς. Με μία στάση στο εστιατόριο Μικρός Βοριάς, θα απολαύσεις πιάτα που θυμίζουν σπίτι! Εδώ σε περιμένουν καθημερινά πολυαγαπημένα πιάτα, όπως ο μουσακάς και το παστίτσιο, πάντα με πρώτες ύλες και συνταγές προσεκτικά επιλεγμένες. Δικό μας αγαπημένο τα κολοκυθάκια γεμιστά με αυγολέμονο!

 

mikros vorias α

 

The Prince Barsserie

 

The Prince φθινοπώρου

 

Το φθινόπωρο, το casual dining και το fine drinking δίνουν ραντεβού στο The Prince Barsserie! Στο ατμοσφαιρικό all day food bar κάθε στιγμή της ημέρας είναι απόλαυση! Από το πρωί σερβίρονται εκλεκτές ποικιλίες καφέ και υπέροχα ροφήματα. Το μεσημέρι ένα πλούσιο μενού γευστικών επιλογών καλύπτει κάθε όρεξή σου. Και το βράδυ, η ενημερωμένη wine list και τα signature cocktails σε παρασύρουν σε μία μοναδική εμπειρία διασκέδασης!

 

The Prince

 

TGI Fridays

 

TGI φθινόπωρο

 

Τα TGI Fridays σε υποδέχονται με ανανεωμένο, φθινοπωρινό μενού, αλλά πάντα με το Fridays Feeling που αγαπάς! Το νέο και πολύχρωμο Mexican Bowl, τα Dynamite Shrimps και τα τραγανά Chili Nachos -ιδανικοί σύντροφοι για τα cocktails σου-, τα αγαπημένα chicken ή steak fajitas, τα πληθωρικά burritos και τα νέα, εντυπωσιακά burgers έρχονται να προστεθούν στις ήδη αγαπημένες σου γεύσεις. Αέρας ανανέωσης “φυσά” και στη λίστα των signature cocktails, που εμπλουτίζεται με τις φρέσκες προτάσεις των έμπειρων bartenders.

 

TGI φθινοπώρου

 

Παραδοσιακό

 

paradosiako

 

Τρέχεις όλη μέρα και κάνεις και διατροφή; Λαχταράς κάτι χορταστικό, νόστιμο, αλλά και θρεπτικό; Το Παραδοσιακό σε περιμένει! Εδώ τα κρύα sandwiches, τα healthy meals και οι δροσερές σαλάτες παντρεύουν” τις μαμαδίστικες γεύσεις με τη σύγχρονη μεσογειακή διατροφή. Αν προτιμάς τα ζεστά snacks, οι πίτες με χειροποίητο φύλλο, η αφράτη ζυμαρένια Scrocchiarella και το πληθωρικό πεϊνιρλί είναι οι επιλογές σου. Και, αν αγαπάς τα γλυκά, donuts, cakes, σοκολατόπιτες και muffins συνοδεύουν τέλεια τον υπέροχο καφέ σου.

 

paradosiako φθινοπώρου

 

www.mediterraneancosmos.gr
FBMediterraneanCosmosOfficial
IGmediterraneancosmosofficial

 

[email protected]

Your Premium Lifestyle Digital Destination! Do you feel the VIBE?