Home / Beauty  / Η MAC x Wakanda Forever collection είναι γεγονός!

Η MAC x Wakanda Forever collection είναι γεγονός!

Mac x Wakanda Forever
Η ΜAC Cosmetics εισέρχεται στο σινεματικό σύμπαν της Marvel, με αφορμή την πολυαναμενώμενη πρεμιέρα του sequel του Black Panther. Η νέα συλλογή MAC x Wakanda Forever έρχεται για να μας δώσει μία πρώτη γεύση από τη νέα ταινία!

 

Με αφορμή την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Black Panther: Wakanda Forever, η MAC εισέρχεται δυναμικά στο σινεματικό σύμπαν της Μarvel! Το brand καλλυντικών, συνεχίζοντας τις ιδιαίτερες συνεργασίες του, ενώνει τις δυνάμεις του με τη Marvel,. λανσάροντας τη νέα συλλογή MAC x Wakanda Forever, πλήρως εμπνευσμένη από το πολυαναμενώμενο sequel του Black Panther! Αυτή η ολοκληρωμένη make up collection έρχεται να μας εκπλήξει, λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα της νέας ταινίας!

 

https://www.instagram.com/p/CkJUsN4AbNZ/

 

Μετά την συντριπτική επιτυχία της στους κινηματογράφους, η ταινία Black Panther επιστρέφει ξανά στις αίθουσες, με το sequel Wakanda Forever. Η πρεμιέρα της ταινίας αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 11 Νοεμβρίου, ενώ, ταυτόχρονα, η MAC έρχεται να μας δώσει μία πρώτη γεύση από το πολυαναμενόμενο sequel, με την καινούργια της συλλογή.

 

Η νέα συνεργασία MAC x Wakanda Forever, περιλαμβάνει μία ολοκληρωμένη συλλογή 18 καλλυντικών προϊόντων. Μερικά από τα προϊόντα αποτελούν παραλλαγή των κλασικών καλλυντικών της MAC,.ενώ άλλα δημιουργήθηκαν εξολοκλήρου για τις ανάγκες της νέας συλλογής. Πιο συγκεκριμένα, η καινούργια collection περιλαμβάνει κραγιόν, παλέτες σκιών, eyeliners, πινέλα, highlighters και μία make up bag. Μάλιστα, οι αποχρώσεις των καλλυντικών της συλλογής είναι εμπνευσμένες από τα make up looks της νέας ταινίας της Marvel, ενώ είναι σχεδιασμένες να ταιριάζουν και σε πιο σκουρόχρωμες επιδερμίδες.

 

Mac x Wakanda Forever

 

Παράλληλα, η συλλογή της MAC μάς εισάγει απευθείας στο mood της ταινίας, πριν από τη μεγάλη πρεμιέρα! Οι συσκευασίες των προϊόντων αποτυπώνουν όλη τη μυστηριακή και περιπετειώδη διάθεση του sequel του Black Panther: Wakanda Forever. Μωβ και μαύρο είναι τα χρώματα που πρωταγωνιστούν στο packaging της νέας συλλογής.

 

 

Η νέα limited edition συλλογή MAC x Wakanda Forever θα είναι διαθέσιμη στην επίσημη ιστοσελίδα του brand από την 1η Νοεμβρίου.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada