Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Lindsay Lohan έγκυος στο πρώτο της παιδί!

Η Lindsay Lohan έγκυος στο πρώτο της παιδί!

Η Lindsay

Μέσα από μία τρυφερή ανακοίνωση στο Instagram, η Lindsay Lohan ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος για πρώτη φορά! Δείτε το τρυφερό post στο Instagram.

 

Η Lindsay Lohan και ο Bader Shammas περιμένουν το πρώτο τους παιδί! Μέσα από μία τρυφερή ανακοίνωση στο Instagram, η ηθοποιός μοιράστηκε τα τόσο ευχάριστα νέα! Η ίδια πρόκειται να γίνει για πρώτη φορά μανούλα και ο ενθουσιασμός της δεν κρύβεται! Το ζευγάρι είχε ανακοινώσει, πάλι μέσω social media, τον αρραβώνα τους τον Νοέμβριο του 2021. Μάλιστα τον περασμένο Ιούλιο οι δυο τους παντρεύτηκαν! “Είμαι η πιο τυχερή γυναίκα στον κόσμο. Με βρήκες και ήξερες ότι ήθελα να βρω την ευτυχία. Είμαι εκστασιασμένη που είσαι ο σύζυγός μου. Η ζωή μου και τα πάντα μου. Κάθε γυναίκα θα έπρεπε να νιώθει έτσι κάθε ημέρα”, είχε δηλώσει η ηθοποιός Lindsay Lohan.

 

 

Αυτήν τη φορά η 36χρονη επώνυμη δημοσίευσε στο Instagram ένα λευκό φορμάκι μωρού με την επιγραφή coming soon! Έγραψε κάτω από το post πόσο ευλογημένοι και ενθουσιασμένοι νιώθουν, αυτή και ο σύζυγός της. Τους ευχόμαστε ότι καλύτερο! Αυτήν τη φορά η 36χρονη επώνυμη δημοσίευσε στο Instagram ένα λευκό φορμάκι μωρού με την επιγραφή coming soon! Έγραψε κάτω από το post πόσο ευλογημένοι και ενθουσιασμένοι νιώθουν, αυτή και ο σύζυγός της. Τους ευχόμαστε ότι καλύτερο! 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.