Home / Men  / Η Bespoke Jet της Samsung αναβαθμίζει το καθάρισμα

Η Bespoke Jet της Samsung αναβαθμίζει το καθάρισμα

Bespoke Jet
Η Samsung παρουσιάζει τη νέα της προσθήκη, την ηλεκτρική σκούπα Bespoke Jet. Βραβευμένο με τον τίτλο Honoree, στα βραβεία καινοτομίας CES 2023, το νέο tech gadget του brand έρχεται σε ένα σύγχρονο και minimal design, με προηγμένες δυνατότητες.

 

Η Samsung λανσάρει τη νέα Bespoke Jet, μία ηλεκτρική σκούπα νέας γενιάς, με ελαφρύ σχεδιασμό και προηγμένες δυνατότητες. Διαθέτει ένα νέο σύστημα all-in-one, το οποίο αποθηκεύει, φορτίζει και αδειάζει εύκολα τον κάδο, με μία μόνο κίνηση. Η ηλεκτρική σκούπα παράγει ισχύ αναρρόφησης 210 W, ενώ ζυγίζει 1,44 κιλά,.γεγονός που την κάνει αρκετά ελαφριά, έτσι ώστε να κρατιέται εύκολα με το ένα χέρι και να καθαρίζει τους τοίχους.

 

 

 

Μια σειρά από εξαρτήματα όπως το Spray Spinning Sweeper (Περιστρεφόμενος Καθαριστής Σπρέι),.σε συνδυασμό με μια δεξαμενή νερού 150 ml, επιτρέπουν μία βελτιστοποιημένη εμπερία καθαρισμού, κάνοντας τη σκούπα να λειτουργεί και σαν σφουγγαρίστρα. Για μια επιπλέον μοντέρνα πινελιά, το επάνω μέρος της συσκευής διαθέτει ψηφιακό πίνακα που δείχνει την ώρα,.την ένταση και τις προειδοποιήσεις.

 

 

Η καθαριότητα είναι πλέον στο επίκεντρο των καταναλωτών σε όλο τον κόσμο, γι’ αυτό θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα προϊόν που παρέχει πιο βολικές και ισχυρές λειτουργίες, για να διατηρεί τα σπίτια των χρηστών τακτοποιημένα, μέχρι το τέλος του καθαρισμού”, δήλωσε ο Hyesoon Yang, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής. “Η Samsung Bespoke Jet όχι μόνο προσφέρει την ισχύ και την απόδοση που απαιτείται,.για να διατηρείτε τα δάπεδά σας καθαρά,.αλλά ο όμορφος σχεδιασμός του ταιριάζει άψογα σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού σας.”

 

www.samsung.com 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada