Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Sydney Sweeney σχεδιάζει για τα Frankies Bikinis

Η Sydney Sweeney σχεδιάζει για τα Frankies Bikinis

Η Sydney

Η ηθοποιός Sydney Sweeney συνεργάζεται με το brand Frankies Bikinis. Δημιουργούν την πιο sexy συλλογή που έχει κυκλοφορήσει ποτέ το brand!

 

Η Sydney

 

Το beachwear brand με έδρα το Los Angeles κυκλοφορεί μία καινούργια συνεργασία φωτιά. Ενώνει τις δυνάμεις του με την ηθοποιό Sydney Sweeney και δημιουργούν την πιο sexy collection που έχει λανσάρει ποτέ η swimwear μάρκα! Η ηθοποιός έπαιξε μεγάλο και δημιουργικό ρόλο στη διαδικασία σχεδιασμού της συλλογής και της καμπάνιας. Ανέπτυξε τις δικές της ιδέες και έδωσε το δικό της στίγμα! Εμπνεύστηκε από το ιταλικό καλοκαιρινό ρομαντισμό και προσέφερε ντελικάτα κεντήματα και λεπτομέρειες από δαντέλα και ζακάρ.

 

Η Sydney

 

Διατίθεται στη νέα collection και ένα αποκλειστικό και καινούργιο print kiss φτιαγμένο από τα χείλη της ηθοποιού. Η Sydney Sweeney δήλωσε ότι είναι πολύ ενθουσιασμένη για τη συλλογή που δημιούργησε με τα Frankies Bikinis! Θέλησαν να φτιάξουν κομμάτια που θα κάνουν την κάθε μία να νιώθει τέλεια με την πιο ρομαντική και sexy εκδοχή του εαυτού της.

 

“Τη δεύτερη φορά που είδα το επεισόδιο της Sydney με το ολόσωμο μαγιό Gemma, οραματίσθηκα αμέσως μια συνεργασία μαζί της. Θέλησα να δημιουργήσω κομμάτια που ενσωματώνουν πραγματικά την υπέροχη θηλυκότητά της, τη ρομαντική της αύρα, καθώς και τα ταλέντα της”, δήλωσε η ιδρυτής. 

 

 

Η συλλογή Sydney Sweeney x Frankies Bikinis πρόκειται να κυκλοφορήσει σε δύο drops. Το πρώτο στις 14 Μαρτίου και το δεύτερο αρχές Απριλίου.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.