Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Laverne Cox γράφει ιστορία παρέα με την Barbie

Η Laverne Cox γράφει ιστορία παρέα με την Barbie

Laverne Cox

Η πρώτη transgender Barbie κούκλα, εμπνευσμένη από τη Laverne Cox, είναι γεγονός και τα looks της είναι μοναδικά!

 

Η Laverne Cox έγραψε ιστορία, καθώς έγινε το πρώτο trans άτομο, που απέκτησε κούκλα Barbie αφιερωμένη στην ίδια. Για πρώτη φορά δημιουργήθηκε μία τέτοιου είδους κούκλα, η οποία βοηθάει και την star να υπερασπιστεί τα δικαιώματα της LGBTQ+ κοινότητας. Είναι και αυτή μέρος της νέας φιλοσοφίας του brand Barbie, για προώθηση της διαφορετικότητας. Η κούκλα έρχεται με ένα εντυπωσιακό outfit, το οποίο αλλάζει. Φοράει έναν κορσέ και μία τούλινη φούστα σε μπορντό χρώμα. Όταν αυτά βγαίνουν, αποκαλύπτεται μία υπέροχη και λαμπερή ολόσωμη φόρμα.

 

 

“Δεν μπορώ να το πιστέψω. Λατρεύω την κούκλα και το ντύσιμό της. Αυτό που με συγκινεί περισσότερο είναι ότι οι trans νέοι μπορούν να δουν και να αγοράσουν αυτήν την κούκλα. Μία κούκλα που μοιάζει με αυτούς. Σε μια περίοδο, που όλοι εμείς ως κοινότητα δεχόμαστε επίθεση, αυτή η κίνηση της Mattel μπορεί να θεωρηθεί ως μία υπενθύμιση της κοινότητάς μας. Ένα γεγονός που μας κάνει να ονειρευόμαστε, μία υπενθύμιση ότι υπάρχουν άτομα που μας καταλαβαίνουν. Και το trans είναι όμορφο και αυτή η Barbie transgender κούκλα έρχεται για να μας το θυμήσει!”, δήλωσε η Laverne Cox.

 

 

www.mattel.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.