Home / Fashion  / Με τα mules θα αποκτήσεις τα πιο elegant summer looks

Με τα mules θα αποκτήσεις τα πιο elegant summer looks

τα mules

Τα mules είναι το παπούτσι με το οποίο ταυτίσαμε τις καλοκαιρινές μας βραδιές και όχι μόνο. Το chicness συναντάει το sexiness με τον καλύτερο τρόπο.

 

Ίσως το πιο must have παπούτσι της σεζόν. Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τα αγαπημένα μας mules! Τα παπούτσια που συνδυάζουν, με τον καλύτερο τρόπο, την κομψότητα με το sexiness. Μεγάλοι οίκοι και fashionistas από όλον τον κόσμο τα έχουν εντάξει στις συλλογές και τις εμφανίσεις τους. Το καλοκαίρι αποτελούν την καλύτερη επιλογή για ένα night out ή για μία πρωινή βόλτα. Είναι πιο άνετα από τα παραδοσιακά high heels. Οπότε είναι ιδανικά για να περπατήσετε στα στενά ενός νησιού ή ακόμα και για να τα φορέσετε το καλοκαίρι στο γραφείο.

 

Τα mules φέτος κυκλοφορούν σε αμέτρητα σχέδια και χρώματα. Παστέλ, έντονες ή neon αποχρώσεις. Με stripes ή χωρίς, με κάποιο print ή όχι. Φοριούνται φανταστικά με κάθε κομμάτι του καλοκαιριού. Jeans, shorts, παντελόνες, βερμούδες, φορέματα και φούστες! Για ιδιαίτερα office looks ή για εντυπωσιακά party outfits, ένα ζευγάρι mules είναι η καλύτερη επίλογή.

 

Δείτε τα σχέδια που σας προτείνουμε!

 

Migato
τα mules

Courtesy of Migato

 

H&M
τα mules

Courtesy of H&M

 

Zara
τα mules

Courtesy of Zara

 

Valentino Garavani

Courtesy of Valentino Garavani

 

Aquazzura

Courtesy of Aquazzura

 

Vicenza

Courtesy of Vicenza

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.