Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Julia Garner θα υποδυθεί τη Madonna!

Η Julia Garner θα υποδυθεί τη Madonna!

Julia Garner

Το Variety επιβεβαίωσε ότι η Julia Garner θα υποδυθεί τη Madonna, στην επερχόμενη βιογραφική ταινία της βασίλισσας της pop!

 

Από τον Μάρτιο αρκετοί ηθοποιοί έκαναν την προσπάθειά τους για να υποδυθούν τη Madonna, στην επερχόμενη βιογραφική της ταινία. Οι 12 καλύτερες υποψήφιες, ανάμεσά τους και η Florence Pugh και η Alexa Demie, υποβλήθηκαν σε μία σειρά από ατελείωτα και απαιτητικά casting. Το Variety επιβεβαίωσε ότι αυτές τις ημέρες η παραγωγή κατέληξε στο ποια ηθοποιός είναι η πιο κατάλληλη για τον ρόλο. Η πρωταγωνίστρια του Ozark και του Inventing Anna, η ηθοποιός Julia Garner, θα υποδυθεί τη βασίλισσα της pop!

 

 

Οι περισσότερες πηγές αναφέρουν ότι η Julia Garner ήταν η αγαπημένη των παραγωγών από την αρχή, καθώς θεωρείται ότι φέρνει κάτι πρωτοπόρο στο project. Ωστόσο, υπάρχουν και κάποιες φήμες που τονίζουν ότι η ηθοποιός δεν έχει δεχθεί ακόμα επίσημα την πρόταση. Σε σκηνοθεσία της ίδιας της Madonna, η ταινία θα ακολουθεί τα πρώτα βήματα της καριέρας και της προσωπικής ζωής της καλλιτέχνη. Η βασίλισσα της pop θα μοιραστεί τις ξεχωριστές ιστορίες της και το όραμά της, με τη δική της φωνή. Όπως είναι αναμενόμενο, το επίκεντρο αυτής της ταινίας θα είναι η μουσική. Περαιτέρω επίσημες πληροφορίες, όσον αφορά στο υπόλοιπο cast ή την έναρξη των γυρισμάτων, δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα. Stay tuned!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.