Home / Fashion  / Καλοκαίρι σημαίνει Triumph swimwear!

Καλοκαίρι σημαίνει Triumph swimwear!

Άνεση και στυλ συναντιούνται με τον πιο τέλειο τρόπο στη νέα Triumph swimwear collection, που υπόσχεται να αναδείξει τον πιο ανέμελο και καλοκαιρινό εαυτό μας!

 

 

Η Triumph, το brand που έχουμε συνδέσει με την ποιότητα, συνεχίζει να αφουγκράζεται τις ανάγκες μας. Από την ίδρυσή του μέχρι και σήμερα, σχεδιάζει και προσφέρει κομμάτια με γνώμονα την απόλυτη άνεση και το απαράμιλλο στυλ.

 

 

Οι γυναίκες τώρα, περισσότερο από ποτέ, επιθυμούμε να αισθανόμαστε άνετα με κάθε εσώρουχο ή μαγιό που επιλέγουμε. Γι’ αυτό, η Triumph λανσάρει μία ευρεία γκάμα προϊόντων στο πλαίσιο της καμπάνιας Comfort my way, αναδεικνύοντας τη σημασία της άνεσης χωρίς συμβιβασμούς. Το concept “Comfort My Way” γεννήθηκε από την κατανόηση ότι η ερμηνεία και η αίσθηση της άνεσης είναι κάτι μοναδικό και ξεχωριστό για κάθε γυναίκα. Όλες αξίζουμε να νιώθουμε άνετες, χωρίς να συμβιβαζόμαστε. Κάτι που μας επιτρέπει να είμαστε ο “καλύτερος εαυτός μας”, τόσο σωματικά, όσο και συναισθηματικά.

 

 

Η καταπληκτική συλλογή Triumph swimwear διαθέτει καινοτόμα styles, που αναδεικνύουν με εξαιρετικό τρόπο κάθε σωματότυπο, κλέβοντας τις εντυπώσεις και αυτό το καλοκαίρι! Το κορυφαίο brand ανταποκρίνεται στις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας, χάρη στη μοναδική τεχνογνωσία του. Αυτή η συλλογή swimwear καταφέρνει να κάνει κάθε γυναίκα να αισθάνεται το ίδιο επίπεδο ποιότητας, άνεσης και στήριξης, που ήδη γνωρίζει και απολαμβάνει από τα εσώρουχά της.

 

 
Το brand έχει δημιουργήσει μια σειρά από πρωτοποριακές καινοτομίες που προσφέρει στη νέα συλλογή Triumph swimwear.

 

H επαναστατική τεχνολογία quick dry cup κρατάει την υγρασία μακριά από το δέρμα. Τα minimizer tops και τα ολόσωμα μαγιό προσφέρουν ιδανική στήριξη, ακόμα και σε μεγαλύτερα μεγέθη. Επιπρόσθετα, τη σεζόν SS22, η Triumph παρουσιάζει με ιδιαίτερη περηφάνια τη νέα της συλλογή swimwear από εξολοκλήρου ανακυκλωμένα υφάσματα. Με αυτόν τον τρόπο, σηματοδοτείται μια νέα αρχή στην πορεία του brand προς τη βιωσιμότητα και τις οικολογικές πρακτικές.

 

 

Με αφορμή την καλοκαιρινή συλλογή swimwear, η Triumph μάς καλεί να ανακαλύψουμε εκ νέου τη χαρά του καλοκαιριού. Της εποχής που επιτρέπεται επιτέλους να χαλαρώσουμε και να ξεκουραστούμε. Η χρωματική παλέτα ποικίλλει! Από το βαθύ μπλε μέχρι τους τυρκουάζ τόνους, με άκρως καλοκαιρινές αποχρώσεις και ολόφρεσκες καλοκαιρινές πινελιές. Στυλ και άνεση μόνο από το κορυφαίο brand!

 

 

www.triumph.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.