Home / Fashion  / Η Emma Mackey στην Casablanca Fall/Winter 22 καμπάνια

Η Emma Mackey στην Casablanca Fall/Winter 22 καμπάνια

Η πρωταγωνίστρια του Sex Education, Emma Mackey, είναι το κεντρικό πρόσωπο της Casablanca Fall/Winter 22 καμπάνια.

 

 

Για τη συλλογή Casablanca Fall/Winter 22, το brand αποφάσισε να τιμήσει τη γενέτειρα του Creative Director, Charaf Tajer. Το Παρίσι, λοιπόν, με τις ομορφιές, την ιστορία, τον πολιτισμό και τη ξεχωριστή του αίγλη, αποτέλεσε πρωταρχική πηγή έμπνευσης. Στην καμπάνια με τίτλο Le Monde Diplomatique πρωταγωνιστεί η ηθοποιός του Sex Education, Emma Mackey.

 

Courtesy of Casablanca Paris

 

Στα κομμάτια εντοπίζουμε αναφορές στη σημαία της Γαλλίας, στον ρομαντισμό των δρόμων της και στην πολυτέλεια των παριζιάνικων ξενοδοχείων. Καπιτονέ outerwear, πλεκτά, φορέματα, sets και στοιχεία κεντημένα και ζωγραφισμένα κυριαρχούν. Εξώπλατα φορέματα, πούπουλα, cropped κομμάτια, σακάκια και αξεσουάρ εμπνευσμένα από τη δουλειά του Pierre Jeanneret ολοκληρώνουν τη Casablanca Fall/Winter 22 συλλογή.

 

 Emma Mackey

Courtesy of Casablanca Paris

 

Η Paris inspired collection τιμάει και την κυκλοφορία του πρώτου sneaker με όνομα Atlantis. Οι κλασικές γραμμές εμπλέκονται με γραμμές που προέρχονται από τη φύση, με σκοπό η συλλογή να αποτυπώσει μία σχέση αρχιτεκτονικής και φύσης. Αυτή τη σύνδεση απεικονίζει η Emma Mackey, φορώντας τα κομμάτια σε ιστορικές τοποθεσίες του Παρισιού, στο αεροδρόμιο και σε φημισμένα εστιατόρια και ξενοδοχεία.

 

 Emma Mackey

Courtesy of Casablanca Paris

 

Photo credits: Yannis Meynadier

Ανακαλύψτε όλο το lookbook της εντυπωσιακής συλλογής εδώ.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.