Home / Good Life  / Art & Culture  / Ο Francis Ford Coppola ετοιμάζει κάτι μεγάλο

Ο Francis Ford Coppola ετοιμάζει κάτι μεγάλο

Francis Ford Coppola

Ο Francis Ford Coppola πιστεύει πολύ στο καινούργιο του project Megalopolis, μία ταινία που θα χρηματοδοτήσει ο ίδιος.

 

Ο 82χρονος μεγάλος σκηνοθέτης Francis Ford Coppola απείχε αρκετό καιρό από τη μεγάλη οθόνη, αλλά δεν έχει πει την τελευταία του λέξη. Προετοιμάζει για αρκετό καιρό την επιστροφή του, η οποία -όπως φαίνεται- θα είναι επική. Ο ίδιος πιστεύει πολύ στο καινούργιο του project Megalopolis, το οποίο πιστεύει ότι θα γίνει μία διαχρονική ταινία, που θα τη βλέπουμε για καιρό. Μάλιστα, θα χρηματοδοτήσει ο ίδιος το καινούργιο του project, με budget που ξεπερνάει τα 120 εκατομμύρια δολάρια. Δεν τον ενδιαφέρει το οικονομικό κομμάτι, καθώς αποτελεί για τον ίδιο project ζωής. Πρόσφατα, ο σκηνοθέτης απέκτησε και το δικό του αστέρι στο Walk of Fame του Hollywood.

 

 

Πρόκειται για μία ταινία επιστημονικής φαντασίας, που γράφτηκε το 1980 και βασίζεται στη συνωμοσία της Catiline. Ο Francis Ford Coppola στο Megalopolis θα εξερευνήσει την έννοια της ουτοπίας. Σκοπεύει να θέσει στους θεατές το ερώτημα αν η κοινωνία που ζούμε είναι η μόνη διαθέσιμη για εμάς. Όπως είναι φυσικό, το cast θα είναι all star. Έχουν ανακοινωθεί τα ονόματα: Zendaya, Michelle Pfeiffer, Cate Blanchett, Forest Whitaker, Jessica Lange, Jon Voight και James Caan. Μάλιστα, είχε επιλεχτεί και ο Oscar Isaac, ο οποίος όμως αποχώρησε χωρίς να έχει γίνει γνωστός ο λόγος.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.