Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Courteney Cox κάνει περήφανη τη Monica Geller

Η Courteney Cox κάνει περήφανη τη Monica Geller

Courteney Cox

Η Courteney Cox εμπνεύστηκε από τον iconic ρόλο της στα Φιλαράκια, τη Monica, και κυκλοφορεί μία σειρά περιποίησης για το σπίτι.

 

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας έχουμε συνηθίσει να μένουμε περισσότερο σπίτι και να το καθαρίζουμε πολύ περισσότερο με χλωρίνη. Ωστόσο, σύμφωνα με την Courteney Cox,, αυτή η μυρωδιά δεν είναι πάντα αρεστή, όπως πολύ καλά επισήμανε. Γι’ αυτό, εμπνεύστηκε από τη Monica Geller και δημιούργησε τη σειρά περιποίησης Homecourt, για το σπίτι.

 

Courtesy of Homecourt

 

Συνεργάστηκε με τον συνιδρυτή της εταιρείας καλλυντικών Nécessaire, με στόχο να κάνει το σπίτι έναν χώρο, που θα μυρίζει πάντα όμορφα και θα είναι, ταυτόχρονα, και καθαρό. Τα προϊόντα κυκλοφορούν σε τέσσερα διαφορετικά αρώματα, από εξειδικευμένους αρωματοποιούς, για να θυμίζουν γυναικεία αρώματα. Μάλιστα, το ένα εμπνέεται από το αγαπημένο άρωμα της Courteney Cox. Οι δουλειές του σπιτιού γίνονται μία ευχάριστη διαδικασία, που μας θυμίζει τη δική μας ρουτίνα περιποίησης.

 

Courtesy of Homecourt

 

Οι συσκευασίες είναι από 100% ανακυκλώσιμα υλικά, τα προϊόντα είναι κατασκευασμένα με βιώσιμο τρόπο και όλα είναι δερματολογικά ελεγμένα. Η εμπνευσμένη από τη Monica Geller σειρά με απορρυπαντικά ρούχων και πιάτων φροντίζει και το δέρμα. Σήμερα, έγινε η επίσημη κυκλοφορία στην Αμερική και ευχόμαστε να φτάσει σύντομα και σε εμάς!

 

 

Not just cleaned, Monica cleaned!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.