Home / Good Life  / Art & Culture  / Οι καλύτερες στιγμές από το Friends Reunion

Οι καλύτερες στιγμές από το Friends Reunion

Spoilers alert! Είδαμε το Friends Reunion και συγκεντρώσαμε τις καλύτερες στιγμές, που προκάλεσαν απίστευτη συγκίνηση.

 

Το πολυπόθητο Friends Reunion είναι γεγονός. Την επανένωση από τα Φιλαράκια επιζητούσαν εκατομμύρια fans σε όλον τον κόσμο και η ευχή τους έγινε πραγματικότητα. Το Hbo Max μας χάρισε 1 ώρα και 40 λεπτά γεμάτα ενθουσιασμό, συγκίνηση, πολύ κλάμα και πολύ αγάπη για τη σειρά που έγραψε ιστορία. Οι πρωταγωνιστές της σειράς επέστρεψαν στα iconic πλατό, τα δύο διαμερίσματα και το central perk, και αναβίωσαν στιγμές που έχουν χαραχτεί στην καρδιά μας.

 

 

Guests από λατρεμένους συν-πρωταγωνιστές, η αναβίωση του αξέχαστου επεισοδίου με το quiz, τα δίδυμα χέρια του Joey και η Lisa Kudrow να τραγουδάει ξανά το smelly cat ήταν σίγουρα οι πιο μοναδικές στιγμές του reunion. Ο καθένας μοιράστηκε τα συναισθήματα του, οι δημιουργοί της σειράς μοιράστηκαν με το κοινό λεπτομέρειες και παρακολουθήσαμε extra στιγμιότυπα από backstage και bloopers των επεισοδίων.

 

https://www.instagram.com/p/CPYT0toJdWr/

 

Το πιο σοκαριστικό σημείο ήταν όταν Jennifer Aniston και David Schwimmer αποκάλυψαν ότι είχαν συναισθήματα και εκτός σειράς. Εξομολογήθηκαν ότι δεν συνέβη κάτι μεταξύ τους καθώς αποφάσισαν να διοχετεύσουν αυτήν την ενέργεια στο τηλεοπτικό ζευγάρι του Ross και της Rachel. Το Friends Reunion αποτέλεσε μια μαγική στιγμή για κάθε fan, που δύσκολα θα ξεχάσει!

https://www.instagram.com/p/CPY-rdWnaIM/

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.