Home / Good Life  / Η Coca-Cola κυκλοφορεί νέα γεύση!

Η Coca-Cola κυκλοφορεί νέα γεύση!

Coca-Cola

Μετά από πολλά χρόνια, η Coca-Cola κυκλοφορεί μία νέα spicy γεύση! Τι περιλαμβάνει το τελευταίο drop του γνωστού beverage brand;

 

Νέα Coca-Cola γεύση; Και όμως η διάσημη μάρκα ανακοίνωσε την κυκλοφορία μίας νέας γεύσης, μετά από πολλά χρόνια. Πρόκειται για το νέο Spiced ρόφημα! Περιλαμβάνει νότες βατόμουρου και άλλα μπαχαρικά και θα κυκλοφορήσει σε κανονικές και χωρίς ζάχαρη εκδόσεις. Για αρχή, το drop θα γίνει στις 19 Φεβρουαρίου στον Καναδά και στην ΗΠΑ και έπειτα θα έρθει και σε άλλες αγορές. Πρόσφατα, η μάρκα είχε πειραματιστεί και με την τεχνολογία. ΑΙ για να οραματιστεί πώς θα ήταν η εμφάνιση του ροφήματος στο μέλλον.

“Οι καταναλωτές αναζητούν πιο τολμηρές γεύσεις και πιο περίπλοκα προφίλ γεύσης. Αυτή είναι μια τάση που αρχίσαμε να βλέπουμε στα τρόφιμα, αλλά και στα ποτά. Συνεπώς, πιστεύαμε ότι ήταν ένας μοναδικός χώρος για να παίξουμε. Να δημιουργήσουμε κάτι δικό μας”, δήλωσε η Sue Lynne Cha, αντιπρόεδρος μάρκετινγκ της Coca-Cola για τη Βόρεια Αμερική.

 

To brand της Coca-Cola θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα παγκοσμίως. Κατά τη διάρκεια του 2023, η μάρκα σημείωσε και πάλι κέρδη! Μένει να δούμε πώς θα αγκαλιάσει το καταναλωτικό κοινό τη νέα Coca-Cola Spiced! Είστε έτοιμοι για μία διαφορετική γεύση; Let’s see!

 

www.cocacolacompany.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.