Home / Fashion  / Η Tommy Hilfiger ορίζει την effortless μόδα του σήμερα

Η Tommy Hilfiger ορίζει την effortless μόδα του σήμερα

Η Tommy
Η Tommy Hilfiger παρουσίασε τη F/W συλλογή της στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης, αναδεικνύοντας τις κλασικές σιλουέτες της.

 

Ένας ακόμα μήνας αφιερωμένος στη μόδα έχει ήδη ξεκινήσει, με τη Νέα Υόρκη να δίνει το “ok” για την παρουσίαση των Ready-To-Wear που θα πρωταγωνιστήσουν στη σεζόν F/W ’25. Ανάμεσα στα brands που έδειξαν τις συλλογές τους, βρισκόταν.και η Tommy Hilfiger αναδεικνύοντας της κλασικές σιλουέτες της, που έχτισαν τα θεμέλια της εταιρείας από το 1985.

 

Για την παρουσίαση της συλλογής, η ομάδα της Tommy Hilfiger επέλεξε.το Grand Central Oyster Bar & Restaurant, ένα εστιατόριο θαλασσινών στο Manhattan. Εκεί, οι καλεσμένοι – ανάμεσά τους η Sofia Richie και ο σύζυγός της- κάθισαν.αναπαυτικά προκειμένου να απολαύσουν, αυτήν τη φορά όχι νόστιμα πιάτα, αλλά ένα εντυπωσιακό show μόδας με συνολικά 56 looks από τη F/W Collection του αμερικάνικου brand.

 

 Η Tommy

 

Για τη δημιουργία της νέας συλλογής, το brand ακολούθησε τα βασικά συστατικά της επιτυχίας του:.college looks και luxurious αισθητική, στοιχεία προσαρμοσμένα στις κλασικές σιλουέτες που στηρίζουν τα θεμέλια της Tommy Hilfiger,.από την αρχή της ίδρυσής της μέχρι και σήμερα. Φυσικά, όπως τα περισσότερα brands έτσι και η Tommy Hilfiger ακολούθησε τις τάσεις, προσαρμόζοντας τις γραμμές της σύμφωνα με τις επιταγές της μόδας. Έτσι, οι loose γραμμές ήρθαν στο προσκήνιο, φέρνοντας μία ανεπιτήδευτη χαλαρότητα στη New York Fashion Week.

 

Η Tommy

 

“Μεγάλο μέρος της συλλογής αποτελείται από το βασικό DNA μας, ωστόσο είναι γεμάτη.με καινούργια σχήματα, υφάσματα και υφές”, ανέφερε σχετικά με τη νέα συλλογή ο Tommy Hilfiger.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada