Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Charlotte Tilbury όρισε ως νέα μούσα τη Bella Hadid!

Η Charlotte Tilbury όρισε ως νέα μούσα τη Bella Hadid!

Charlotte

Το supermodel Bella Hadid έχει νέο ρόλο στον κόσμο της ομορφιάς. Η Charlotte Tilbury την όρισε ως νέα μούσα.

 

Η Bella Hadid σε νέα συνεργασία με πολύ γνωστό beauty brand! Ανακοινώθηκε μέσα από τα social media ότι η Charlotte Tilbury όρισε το supermodel ως νέα μούσα για την εταιρεία της! Το γνωστό και ταλαντούχο μοντέλο θα εμφανιστεί σε καμπάνιες και στη δημιουργία πρωτότυπου περιεχομένου για ανάδειξη προιόντγων και σημαντικών στιγμών! Μάλιστα η συνεργασία τους έρχεται τη χρονιά που το brand θα γιορτάσει 10 χρόνια την ίδρυση του! Τα supermodels Jourdan Dunn και Kate Moss είναι και αυτά μούσες του brand.

 

 

“Πάντα αγαπούσα και θαύμαζα την Bella και όταν ήμασταν μαζί στη Νέα Υόρκη στο Prince’s Trust Gala πέρυσι, ξέραμε και οι δύο ότι έπρεπε να κάνουμε κάτι μαγικό μαζί. Η δημιουργική μας σύνδεση και η ενέργειά μας είναι εξαιρετική και συναρπαστική – είναι πραγματικά μια συνάντηση μυαλών και ψυχών”, δήλωσε η ιδρύτρια.

 

 

“Θαυμάζω τη Σάρλοτ εδώ και χρόνια. Είναι μια αληθινή δημιουργική δύναμη και και οι δύο μοιραζόμαστε ένα πάθος για την ενδυνάμωση της αυτοπεποίθησης και τη δημιουργία μιας ουσιαστικής κοινότητας ομορφιάς. Πάντα είχα μια αληθινή εμμονή με όλες τις καινοτομίες της Charlotte. Είναι τόσο εύχρηστα και έχουν τα πιο απίστευτα αποτελέσματα”, δήλωσε το μοντέλο.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.