Home / Lifestyle  / Celebrities  / Ο The Weeknd για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη!

Ο The Weeknd για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη!

The Weeknd

Η πρώτη συμμετοχή του The Weeknd σε ταινία μεγάλου μήκους είναι γεγονός! Μαζί του θα είναι η Jenna Ortega και ο Barry Keoghan.

 

Ο The Weeknd ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο του στον κινηματογράφο! Ετοιμάζει ταινία μεγάλου μήκους, της οποίας το σενάριο υπογράφει μαζί με τον σκηνοθέτη Trey Edward Shults. Οι δυο τους θα είναι και παραγωγοί! Ο μουσικός καλλιτέχνης θα είναι ο πρωταγωνιστής και δύο σπουδαίοι ηθοποιοί της γενιάς τους θα τον πλαισιώνουν. Jenna Ortega, γνωστή από τα Wednesday και Scream VI, και Barry Keoghan, γνωστός από The Banshees of Inisherin και The Killing of a Sacreed Deer.

 

https://www.instagram.com/p/CpOBAdwhxj6/

 

Ο τίτλος και η πλοκή της πρώτης ταινίας του The Weeknd είναι προς το παρόν άγνωστα. Τα γυρίσματα της ταινίας πρόκειται να γίνουν στο Los Angeles, των οποίων η ημερομηνία έναρξης θα ανακοινωθεί σύντομα. Επικεφαλής του cinematography θα είναι ο Chayse Irvin. Ο γνωστός τραγουδιστής θα αναλάβει και τη μουσική της ταινίας, μαζί με τον Daniel Lopatin. Καθώς ο Abel είναι ένας από τους πιο πετυχημένους μουσικούς, οι fans του ενθουσιάστηκαν με το νέο του project! Όπως είναι φυσικό περιμένουμε περισσότερες επίσημες ανακοινώσεις, κυρίως όσο αφορά στην πλοκή. Σύντομα θα πραγματοποιηθεί και η πρεμιέρα της σειράς του με τίτλο The Idol, στο κανάλι HBO Max.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.