Home / Fashion  / Η Bella Hadid μεταμορφώνεται σε μία σύγχρονη Audrey Hepburn για την Chopard

Η Bella Hadid μεταμορφώνεται σε μία σύγχρονη Audrey Hepburn για την Chopard

Bella Hadid
Το supermodel διαδέχεται τη Julia Roberts ως brand ambassador της Chopard.

 

Μπορεί ό,τι αγγίζει να μην γίνεται χρυσός, αλλά σίγουρα γίνεται viral. Στο φαινόμενο Bella, λοιπόν, “στοιχημάτισε” η Chopard, όταν κλήθηκε να επιλέξει την επόμενη brand ambassador για τις συλλογές πολυτελών κοσμημάτων της. Όπως και σε κάθε νέα συνεργασία, έτσι και στη συνεργασία Hadid.x Chopard υπήρχαν ενδείξεις από την αρχή. Το love affair του supermodel με το brand κοσμημάτων ξεκίνησε τρία χρόνια πριν, το 2021, όταν η Bella Hadid εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί του Venice Film Festival, φορώντας αξεσουάρ από το brand. Ερχόμενοι στο σήμερα, το μοντέλο και -πλέον επιχειρηματίας- εθεάθη στο red carpet του πολυτελούς brand κοσμημάτων, μία κίνηση που,.τελικά, προμήνυε τη μεταξύ τους συνεργασία. Ωστόσο, όλα ήταν φήμες, μέχρι και τη στιγμή που, τελικά, η Chopard επισημοποίησε.ότι βρήκε τη νέα brand ambassador της στο πρόσωπο της Bella Hadid.

 

 

Η Chopard εμπιστεύτηκε τη δημιουργία της καμπάνιας στα χέρια του φωτογράφου Alasdair McLellan -υπεύθυνος για μερικές από τις πιο εμβληματικές καμπάνιες της Chopard. Στην καμπάνια-ντεμπούτο της Bella Hadid για το brand, το supermodel αναδεικνύει τα πολυτελή κοσμήματα, από μερικές από τις πιο εμβληματικές σειρές της Chopard, όπως οι Haute Joaillerie,.Happy Hearts, Happy Sport, Happy Diamonds, Ice Cube και Alpine Eagle.

 

Bella Hadid

 

Η Bella Hadid εμφανίζεται πιο κομψή από ποτέ. Με τα μαλλιά της πιασμένα, φορώντας ένα κομψό, αλλά λαμπερό σετ κοσμημάτων Haute Joaillerie από λευκόχρυσο, ζαφείρια και διαμάντια και ένα old money ασπρόμαυρο φόρεμα, θυμίζει μία σύγχρονη Audrey Hepburn.

 

Η Bella αποτελεί την επιτομή του πνεύματος της Chopard: ένας αρμονικός συνδυασμός.αβίαστης κομψότητας και όρεξης για ζωή που είναι πραγματικά μαγευτικά και συνδυάζονται τέλεια με αυτό που αντιπροσωπεύουν τα.ρολόγια και τα κοσμήματά μας”, δήλωσε η Caroline Scheufele, συμπρόεδρος και creative director της Chopard.

 

 

Η συνεργασία της Bella Hadid με την Chopard αποτελεί μία ακόμα από τις fashion.συνεργασίες του μοντέλου μετά από έναν χρόνο παύσης, λόγω προβλημάτων υγείας.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada