Home / Lifestyle  / Celebrities  / Ενδιαφέροντα facts για το supermodel Joan Smalls

Ενδιαφέροντα facts για το supermodel Joan Smalls

Γνωρίστε καλύτερα το πανέμορφο μοντέλο Joan Smalls.

 

 

Η εντυπωσιακή Joan γεννήθηκε στις 11 Ιουλίου του 1988 στο Πουέρτο Ρίκο. Από την εφηβεία της άρχισε να ονειρεύεται μια καριέρα μοντέλου και έτσι άρχισε να συμμετέχει σε τοπικούς διαγωνισμούς ομορφιάς. Όταν μετακόμισε στη Νέα Υόρκη για να σπουδάσει ψυχολογία, την ανακάλυψε ένας ατζέντης και αποφάσισε να την προωθήσει. Αφού αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο, άρχισε να δουλεύει ως μοντέλο και να χτίζει τη μεγάλη καριέρα, που έχει σήμερα.

 

 

Αμέτρητα εξώφυλλα, μεγάλες συνεργασίες, κυριολεκτικά με όλα τα brands, και χιλιάδες χιλιόμετρα στην πασαρέλα, την ανέδειξαν ως ένα από τα μεγαλύτερα supermodels της γενιάς της. Διάσημοι οίκοι όπως: Givenchy, Chanel, Prada, Gucci, Burberry, Tom Ford, Fendi, Versace και πολλοί άλλοι, εμπιστεύτηκαν την Joan για να αναδείξει τα ρούχα τους, με τον τρόπο που μόνο αυτή ξέρει. Η ίδια πρωταγωνίστησε σε σπουδαία περιοδικά όπως: Vogue, Harpers Bazaar, Elle, W,V κ.α. Επίσης έχει περπατήσει και σε 10 shows της Victoria’s Secret.

 

 

Το 2011 έγινε η πρώτη λατίνα που εκπροσώπευσε τη μεγάλη εταιρεία καλλυντικών Estée Lauder. Το 2013 κατέκτησε την πρώτη θέση στη λίστα με τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα και την προηγούμενη χρονιά ανακηρύχτηκε ως το νούμερο ένα μοντέλο, σύμφωνα με το Models.com. Η απίστευτη ομορφιά της, οι συγκλονιστικές αναλογίες της, το σαγηνευτικό βλέμμα της και το δυναμικό catwalk της, της χάρισαν επάξια μια θέση στις κατηγορίες “Money Girls” και “Supers”.

 

 

Λατρεύει τα jeans, τη γυμναστική και τα ταξίδια σε τροπικά μέρη με τους φίλους της. Η Cindy Crawford την έχει αποκαλέσει ως ένα από τα αγαπημένα της supermodels. Έχει συμμετάσχει στο video της Beyoncé, με τίτλο Yonce, αναδεικνύοντας το sexiness και τις χορευτικές της ικανότητες. Τέλος, η Joan είναι και ενεργό μέλος στην μη κερδοσκοπική οργάνωση “Project Sunshine”, η οποία βοηθάει παιδιά με σοβαρές ασθένειες.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.