Home / Lifestyle  / Celebrities  / Γιατί η Sydney Sweeney είναι το νέο big thing του Hollywood;

Γιατί η Sydney Sweeney είναι το νέο big thing του Hollywood;

Η Sydney Sweeney με τη δεύτερη season του Euphoria απέδειξε ότι είναι το καινούργιο και hot ταλέντο του Hollywood.

 

 

Ακόμα δε μπορούμε να ξεπεράσουμε το finale της δεύτερης σεζόν της πετυχημένης σειράς Euphoria. Μία πολύ δυνατή και συναισθηματική σεζόν έφτασε στο τέλος της και τα ερωτηματικά είναι πολλά για τη συνέχεια. Η Zendaya είναι το μεγάλο όνομα της σειράς, με την ερμηνεία της να μας συναρπάζει. Σε αυτήν τη σεζόν, ωστόσο, την προσοχή τράβηξε και η Sydney Sweeney ως Cassie. Οι ερμηνείες της κάνουν το Hollywood να τη χαρακτηρίζει ως το hot ταλέντο της χρονιάς.

 

 

Γεννήθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου του 1997 και όταν ήταν μικρή είχε μεγάλο πάθος για τον αθλητισμό. Λίγο πριν μπει στην εφηβεία, αποφάσισε ότι θέλει να ακολουθήσει μία καριέρα στην υποκριτική. Ξεκίνησε με εμφανίσεις στην τηλεόραση σε σειρές, όπως Criminal Minds, Grey’s Anatomy, Pretty Little Liars, The Middle, κ.ά. Οι ταινίες που έχει συμμετέχει είναι οι εξής: Under the Silver Lake, Clemetine, Big Time Adolescence, Once Upon a time in Hollywood, κ.ά.

 

 

Η Sydney Sweeney ξεχώρισε και για τους ρόλους της στη σειρά The Handmaid’s Tale, In The Vault, Everything Sucks και White Lotus. Τα projects που πρόκειται να συμμετέχει στη συνέχεια περιλαμβάνουν τις ταινίες: Silver Star, Night Teeth και National Anthem. Θα είναι στο main cast της επερχόμενης σειράς The Players Table, καθώς και στην τρίτη σεζόν του Euphoria.

 

 

Είναι συν-ιδρύτρια της εταιρείας παραγωγής ταινιών Fifty-Fifty films. Όταν ετοιμάζεται για έναν ρόλο, γράφει βιβλίο για όσα ξέρει γι’ αυτόν. Λατρεύει τα σκυλιά, τα vintage αυτοκίνητα, τον αθλητισμό και είναι πολύ καλή στο kick boxing. Είναι πολύ καλή φίλη με τη Maude Apatow (η Lexi του Euphoria), με την οποία μοιράζεται το πάθος της για τη φωτογραφία και την εποχή του Old Hollywood.

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.