Home / Good Life  / Βιέννη: Βόλτες στην πιο αριστοκρατική πόλη της Ευρώπης!

Βιέννη: Βόλτες στην πιο αριστοκρατική πόλη της Ευρώπης!

Η Βιέννη είναι και θα είναι η πιο αριστοκρατική πόλη της Ευρώπης. Μία πόλη γεμάτη πολιτισμό σάς περιμένει να την ανακαλύψετε!

 

Παλάτια, κήποι, βασιλικές λεπτομέρειες, παραμυθένιες προσθήκες και αναφορές σε ταινίες εποχής. Μία πόλη με πλούσια ιστορία και πολιτισμό, αλλά όχι μια οποιαδήποτε πόλη της Ευρώπης. Η Βιέννη δικαίως θεωρείται η πιο αριστοκρατική! Ακόμα και αν η μεγάλη πρωτεύουσα μοιάζει να είναι σταματημένη στον χρόνο, καταφέρνει να συνδυάσει άκρως αρμονικά το παλιό με το σύγχρονο. Διατηρεί την ταυτότητά της, πάντα εξελίσσεται, προσφέρει τα πάντα και τιμά το παρελθόν της.

 

https://www.instagram.com/p/CySeRu4qQT1/?img_index=6

 

Ξεκινήστε από την κεντρική πλατεία, με το γοτθικό στολίδι, την εκκλησία του Αγίου Στεφάνου. Περπατήστε γύρω από το κέντρο, ανακαλύπτοντας μικρότερες εκκλησίες, σιντριβάνια και το παλιό ρολόι . Λίγα λεπτά πιο μακριά είναι το μουσείο της Πριγκίπισσας Σίσσυ. Η όπερα της Βιέννης θα σας αφήσει άφωνους και θα είναι υπέροχη εμπειρία αν παρακολουθήσετε μία παράσταση. Ωστόσο, ο βασικός πυρήνας του ταξιδιού στη Βιέννη πρέπει να κινείται γύρω από τα μεγαλοπρεπή ανάκτορα! Ανάκτορα Σενμπρούν, Belvedere και Χοφμπουργκ είναι must visit!

 

https://www.instagram.com/p/CxuhdK7K5ZY/?img_index=7

 

Όπως είναι φυσικό, η Βιέννη έχει πάρα πολλά μουσεία, πάνω από 100! Εμείς σας προτείνουμε το Μουσείο Ιστορίας της Τέχνης, της Φυσικής Ιστορίας, το Haus der Musik, το Albertina, το mumok και αυτό του Leopold. Για να διασκεδάσετε με ποικίλους τρόπους, επισκεφτείτε το Luna park Πράτερ. Για να δείτε την πιο urban εκδοχή της πόλης περπατήστε στην πολύχρωμη συνοικία Χούντερτβασερ Χάους. Μία πανέμορφη πόλη που πρέπει να βρίσκεται στη bucket list σας. Μάλιστα ο ερχομός των εορτών είναι η τέλεια αφορμή να την επισκεφτείτε!

https://www.instagram.com/p/Cw4eUSHKdVs/?img_index=7

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.