Home / Lifestyle  / Celebrities  / Έρχεται η “Φάρμα” στον ANT1 με τον Σάκη Τανιμανίδη! (trailer)

Έρχεται η “Φάρμα” στον ANT1 με τον Σάκη Τανιμανίδη! (trailer)

“Φάρμα”

Δημοσιεύτηκε το trailer του νέου reality του ANT1, η “Φάρμα”, με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη.

 

Ένα από τα πιο γνωστά reality shows, που έχει καθηλώσει εκατομμύρια τηλεθεατές, έρχεται ξανά στην Ελλάδα. Η “Φάρμα” πρόκειται να κάνει πρεμιέρα τον Μάρτιο και θα προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ANT1. Παρουσιαστής θα είναι ο αγαπημένος Σάκης Τανιμανίδης. Μόλις δημοσιεύτηκε το πρώτο trailer και πήραμε μια γεύση από το τι πρόκειται να ακολουθήσει. Θα συναντήσουμε, όπως δηλώνει το τηλεοπτικό κανάλι, έναν κόσμο μακριά από τον σύγχρονο τρόπο ζωής. Η ανθρώπινη δύναμη θα αναμετρηθεί με τη δύναμη της φύσης.

 

 

Σίγουρα ο ρόλος του Σάκη Τανιμανίδη θα είναι καθοριστικός. Τον έχουμε ξαναδεί σε reality δράσης και γι’ αυτό είμαστε σίγουροι ότι είναι το κατάλληλο πρόσωπο, γι’ αυτήν τη θέση. Το reality show θα λαμβάνει χώρα σε μια υπέροχη τοποθεσία, σε ένα αγρόκτημα 23 στρεμμάτων. Οι συμμετέχοντες καλούνται να αποχωριστούν κάθε πολυτέλεια της ζωής τους και όσα έχουν δεδομένα. Καθαρό νερό, ανέσεις, διαδίκτυο και ηλεκτρικό ρεύμα, για να ζήσουν ως πραγματικοί αγρότες. Εκτός από την ενασχόλησή τους με τη φύση, θα πρέπει να συμμετέχουν και σε δοκιμασίες με αθλήματα. Οι παίκτες που θα ξεκινήσουν είναι 14 και κάθε εβδομάδα θα αποχωρεί ένας.

 

 

Ο μεγάλος νικητής θα ανακηρυχθεί “Αγρότης της Χρονιάς” και θα κερδίσει το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ και ένα αυτοκίνητο αξίας 25.000 ευρώ. Περιμένουμε με ανυπομονησία την επίσημη πρεμιέρα!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.