Home / Wellness  / Diet & Fitness  / Ένα μοναδικό Fitness Bootcamp στην Αθηναϊκή Ριβιέρα!

Ένα μοναδικό Fitness Bootcamp στην Αθηναϊκή Ριβιέρα!

Fitness Bootcamp
Το Fitness Bootcamp, από τον Όμιλο Διβάνη, μας δίνει την ευκαιρία να απολαύσουμε τα οφέλη της γυμναστικής με θέα την Αθηναϊκή Ριβιέρα!

 

Ο Όμιλος Διβάνη σχεδίασε το πρώτο του Fitness Bootcamp, ένα απαιτητικό 360ᵒ προπονητικό πρόγραμμα,.για όλους εκείνους που βλέπουν την υγεία και τη φυσική κατάσταση ως τρόπο ζωής.To Divani Fitness Bootcamp θα πραγματοποιηθεί στο Divani Apollon Palace & Thalasso από τις 27 Νοεμβρίου με διάρκεια 3 ή 5 ημέρες,.ενώ θα ακολουθήσουν και άλλα δύο Bootcamps μέσα στο 2024.

 

 

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με πολλά και διαφορετικά είδη γυμναστικής,.όπως cardio, Krav Maga, Yoga, thalassokinetics στην πισίνα θαλασσοθεραπείας, ασκήσεις σωματικού βάρους, Pilates κ.ά., παρέα με κορυφαίους fitness instructors. Ο στόχος; Να γυμνάσετε όλο το σώμα μέσα σε λίγες ημέρες! Το πλάνο το επιλέγει ο κάθε συμμετέχονταςαν θα είναι για 3 ή 5 ημέρες- βάσει των προσωπικών του στόχων.

 

 

Κατά τη διάρκεια του DIVANI Fitness Bootcamp, η διατροφή έχει εξίσου υψηλή σπουδαιότητα.για το καλύτερο και επιθυμητό αποτέλεσμα στο σώμα σας. Γι’ αυτό, η ομάδα διατροφολόγων της διοργάνωσης έχει επιμεληθεί ειδικά μενού με νόστιμα πιάτα και power drinks, που θα δώσουν την απαραίτητη ενέργεια για το απαιτητικό προπονητικό πρόγραμμα του Bootcamp.

 

Για περισσότερες πληροφορίες: divaniapollonhotel.com

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada