Home / Lifestyle  / Celebrities  / Ο Maximilian Davis είναι ο νέος Creative Director του Salvatore Ferragamo

Ο Maximilian Davis είναι ο νέος Creative Director του Salvatore Ferragamo

Maximilian Davis

Ο σπουδαίος οίκος Salvatore Ferragamo απέκτησε καινούργιο Creative director. Έτοιμος να αναλάβει αυτήν τη σημαντική θέση ο Maximilian Davis.

 

Breaking news! Μετά την αποχώρηση του Paul Andrew από τον οίκο Salvatore Ferragamo, τον Απρίλιο του 2021, ήρθε η ώρα για αλλαγές. Το brand αποφάσισε να ορίσει ως Creative Director τον ανερχόμενο σχεδιαστή Maximilian Davis.

 

“Είμαι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσω τον Maximilian στο House of Ferragamo. Η σαφήνεια του οράματός του μαζί με το επίπεδο εκτέλεσης και την ισχυρή του αισθητική τον καθιστούν ένα από τα πιο λαμπρά ταλέντα της γενιάς του. Η δουλειά του ορίζεται από την κομψότητα, τον εκλεπτυσμένο αισθησιασμό και τη συνεχή προσήλωση στην ποιότητα. Μέσα από τον φακό της σύγχρονης ευαισθησίας του, θα γράψει ένα νέο, συναρπαστικό κεφάλαιο για τον οίκο, χτισμένο πάνω σε μια κληρονομιά δημιουργικότητας, δεξιοτεχνίας, πολυπλοκότητας και εξαιρετικών ανθρώπινων αξιών”, δήλωσε ο CEO.

 

 

“Είναι μεγάλη μου τιμή που γίνομαι μέλος του διάσημου brand και είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία του να χτίσω πάνω στην πλούσια και βαθιά κληρονομιά του οίκου. Ο Salvatore  Ferragamo αντιπροσωπεύει μια αφοσίωση στη διαχρονική κομψότητα, μία κομψότητα που θεωρώ απίστευτα εμπνευσμένη. Ανυπομονώ να διατυπώσω το όραμά μου. Εξυψωμένο από τους κώδικες της ιταλικής δεξιοτεχνίας, της ποιότητας και της καινοτομίας”, δήλωσε ο Maximilian Davis.

 

Photo: Lee Whittaker

www.salvatoreferragamo.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.