Home / Beauty  / Champagne chrome nails: Το πιο elegant μανικιούρ για τις διακοπές σου

Champagne chrome nails: Το πιο elegant μανικιούρ για τις διακοπές σου

champagne chrome
Φέτος το καλοκαίρι, είναι η κατάλληλη στιγμή προκειμένου να θυμηθούμε το παλιό μας obsession, επιλέγοντάς το ξανά στην πιο κομψή εκδοχή του.

 

Βρισκόμαστε στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου και η λίστα με καλοκαιρινό mani inspo έχει ήδη αρχίσει να μικραίνει,.αφού έχουμε δοκιμάσει τα περισσότερα nail trends που επικρατούν αυτήν τη στιγμή. Με τις διακοπές να βρίσκονται προ των πυλών,.μας είναι ακόμα πιο δύσκολο να επιλέξουμε το χρώμα, το μήκος και το σχέδιο που θα έχουμε καθ’ όλη τη διάρκεια των διακοπών μας. Μία all time classic επιλογή αποτελεί το κόκκινο, ενώ μία πιο minimal.το αγαπημένο γαλλικό, το οποίο μπορεί να γίνει ακόμα πιο ενδιαφέρον με πορτοκαλί, baby blue ή baby pink tips στην άκρη του νυχιού. Ωστόσο, αν αγαπάς τις πιο κλασικές επιλογές, αλλά παρόλα αυτά εξακολουθείς να.θέλεις να ξεχωρίσεις στις διακοπές σου, τα “it” girls σού έχουν βρει την κατάλληλη λύση!  champagne chrome nails

 

Τα champagne chrome nails αποτελούν την πιο κομψή επιλογή για μανικιούρ, ακόμα και στις καλοκαιρινές διακοπές. Πέρσι το καλοκαίρι, όλοι μιλούσαν για την τάση των chrome nails. Ένα από τα μεγαλύτερα “it” girls των τελευταίων χρόνων, η Hailey Bieber, επέλεγε ξανά και.ξανά το συγκεκριμένο στυλ μανικιούρ, αναδεικνύοντάς το τελικά στη μεγαλύτερη τάση της χρονιάς. Φέτος το καλοκαίρι, είναι η κατάλληλη στιγμή προκειμένου να θυμηθούμε ξανά το παλιό μας obsession, επιλέγοντάς το στην πιο κομψή εκδοχή του.

 

 

 

 

Κεντρική φωτογραφία: @thehotblend/instagram 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada