Home / Beauty  / Ένα ακόμα nail trend από τη Hailey Bieber!

Ένα ακόμα nail trend από τη Hailey Bieber!

Η Hailey Bieber μάς δείχνει το νέο hot ανοιξιάτικο nail trend, το οποίο θα μας ακολουθήσει και το καλοκαίρι! Το Strawberry milk manicure!

 

Η Hailey Bieber είναι χωρίς αμφιβολία από τα μεγαλύτερα beauty inspo μας! Σχεδόν κάθε της photo και εμφάνιση κρύβει και από μία beauty τάση που ανυπομονούμε να υιοθετήσουμε. Τα τελευταία της posts μαρτυρούν την εξόρμησή της σε κάποιο τροπικό μέρος. Ανάμεσα στις φωτογραφίες της εντοπίσαμε και ένα nail trend που θα δούμε πολύ αυτήν την άνοιξη, το οποίο θα μας ακολουθήσει και το καλοκαίρι. Πρόκειται για το strawberry milk manicure, που διαδέχεται τα viral glazed donut nails.

 

Strawberry milk manicure

 

Είναι μία παραλλαγή των γνωστών Milky nails, με μία διαφορά. Σε αυτό το nail trend η βάση δεν είναι το ημιδιαφανές λευκό, αλλά ένα ημιδιαφανές ροζ που δίνει ένα πιο κρεμώδες effect στα νύχια σας. Η τελική επίστρωση με το γυαλιστερό φινίρισμα δίνει στο παστέλ ροζ μία κομψή και girly υψηλής λάμψης. Μπορείτε να υιοθετήσετε το strawberry milk manicure σε οποιοδήποτε μήκος ή σχήμα επιθυμείτε. Το αποτέλεσμα θα είναι chic and natural! Παράλληλα αποτελεί και ένα μανικιούρ με μεγάλη διάρκεια! Φροντίστε να έχετε περιποιηθεί σωστά τα νύχια σας πριν το υιοθετήσετε, για να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα. nail trend

nail trend

 

All photos source Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.