Home / Fashion  / Υπέροχα outfits για να συνδυάσετε τα flip flops σας!

Υπέροχα outfits για να συνδυάσετε τα flip flops σας!

flip flops

Τα αγαπημένα flip flops είναι must κάθε καλοκαίρι! Πώς θα τα συνδυάσετε καλύτερα; Αυτά τα υπέροχα outfits σάς δίνουν την έμπνευση που χρειάζεστε!

 

Ποια παπούτσια δεν μπορούμε να αποχωριστούμε το καλοκαίρι; Ποια φοριούνται τόσο εύκολα στην πόλη και στην παραλία; Τα flip flops φυσικά! Οι αγαπημένες και διαχρονικές παντόφλες έχουν γίνει ένα από τα πιο elevated και απαραίτητα pieces του καλοκαιριού. Και αυτό γιατί, πλέον, κυκλοφορούν σε διάφορα σχέδια, χρώματα και υφάσματα και μήκη. Έχουμε πλαστικά, αλλά και δερμάτινα slippers, σε έντονα χρώματα ή σε minimal γραμμές. Η κάθε μία από εμάς έχει τα δικά της αγαπημένα flip flops, ανάλογα με το στυλ και τον προορισμό των διακοπών.

 

Μερικά υπέροχα outfits από τις fashion influencers είναι η κατάλληλη έμπνευση για να φορέσετε με έναν πιο fresh τρόπο ένα από τα basics του καλοκαιριού. Για παράδειγμα η Emili Sindlev επέλεξε πορτοκαλί flip flops, για ένα matchy look με το μαγιό και το beachwear της. Η Zina Charkoplia φόρεσε την ίδια απόχρωση και τη συνδύασε με πράσινο για ένα color blocking look. Αν θέλετε να φορέσετε με τον καλύτερο τρόπο τις neutral αποχρώσεις, η Hannah Whiting σάς δείχνει το πώς!

 

Δείτε τα υπέροχα outfits που θα σας δώσουν το inspo που αναζητείτε!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

All photos source Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.