Home / Lifestyle  / Celebrities  / Τaylor Russell, Yang Mi και Lim Ji-Yeon για τη LOEWE!

Τaylor Russell, Yang Mi και Lim Ji-Yeon για τη LOEWE!

Taylor Russell, Yang Mi και Lim Ji-Yeon πρωταγωνιστούν στη νέα καμπάνια του οίκου LOEWE για τη spring-summer συλλογή του 2024.

Η καμπάνια για την ανοιξιάτικη/καλοκαιρινή συλλογή 2024 της LOEWE συνδυάζει την τέχνη, τη μόδα και την ταυτότητα, μέσα από τον φακό του εμβληματικού φωτογράφου David Sims. Πτωραγωνίστριες στην ιδιαίτερη αυτή δουλειά είναι οι Taylor Russell, Yang Mi και Lim Ji-Yeon.

 

Η νέα συλλογή αποτίει φόρο τιμής στα avant-garde έργα της Lynda Benglis, της οποίας τα μνημειώδη γλυπτά ήταν το πιο σημαντικό highlight στο show LOEWE SS24, και αμφισβητεί τις συμβατικές φόρμες, υιοθετώντας μια γλυπτική προσέγγιση που ανοίγει νέους δρόμους.

 

 

Σχεδιασμένη από τον Jonathan Anderson, η συλλογή φέρει τη δυναμική ουσία των γλυπτών της Benglis,.αλλά “μεταφράζει” στη γλώσσα της μόδας την πρωτοποριακή προσέγγισή της στα υλικά και τη φόρμα. Η καινοτόμος χρήση των πλεκτών με υφή και οι αρχιτεκτονικές φόρμες των φορεμάτων θυμίζουν την εξερεύνηση του χώρου.και του όγκου του Benglis, διευρύνοντας την έννοια της ταυτότητας και της αυτοέκφρασης μέσα από τη μόδα.

 

Κάθε ρούχο είναι ένας διάλογος με το  καλλιτεχνικό πνεύμα της Benglis,.σαν ένας καμβά για προσωπική έκφραση στο πλαίσιο της σύγχρονης τέχνης και της μόδας.

 

 

Οι εικόνες των πρωταγωνιστριών της καμπάνιας, Russell, Yang και Lim, “αντηχούν” βαθιά στα εμβληματικά έργα του Benglis. Η επιλογή τους δεν ήταν καθόλου τυχαία: Η Taylor Russell, με μία εκλεπτυσμένη αίσθηση της μόδας,. αντικατοπτρίζει το μείγμα της παραδοσιακής χειροτεχνίας της συλλογής με τις μοντέρνες σιλουέτες, οι τολμηρές επιλογές της Jiyeon Lim -τόσο στους ρόλους όσο και στη μόδα- αντικατοπτρίζουν το avant-garde πνεύμα της συλλογής,.ενώ η Yang Mi, που συνδυάζει τη σύγχρονη και κλασική αίγλη, φέρει το παρελθόν και το παρόν του brand με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο.

 

 

 

Η LOEWE παρουσιάζει τις τσάντες και τα παπούτσια ως δυναμικές οντότητες γεμάτες αφηγηματικη δυναμική,.όπως τα Flamenco Purse, Puzzle Bag, Comic Folded Pump και Campo Mary Jane mule, που μοιάζουν να ζωντανεύουν, αφηγούμενα το καθένα τη δική του ιστορία!

 

www.loewe.com

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath