Home / Cozyhome  / Architecture  / Το Studio Apostoli επαναπροσδιορίζει το Lefay Resort & Spa Lago di Garda

Το Studio Apostoli επαναπροσδιορίζει το Lefay Resort & Spa Lago di Garda

Το Lefay Resort & Spa Lago di Garda ανοίγει ξανά τις πύλες του, πιο ανανεωμένο από ποτέ! Το αρχιτεκτονικό Studio Apostoli μεταμόρφωσε το ξενοδοχείο, διατηρώντας τη φιλοσοφία της ξενοδοχειακής μονάδας γύρω από την ανθρώπινη ευεξία.

 

Μετά από μία διετή ανακαίνιση, το Lefay Resort & Spa Lago di Garda άνοιξε ξανά τις πύλες του. Το Studio Apostoli κλήθηκε να αναλάβει το δύσκολο έργο της αναδιαμόρφωσης της ξενοδοχειακής μονάδας,.μεταμορφώνοντάς την στον πιο σύγχρονο χώρο φιλοξενίας στο Gargnano της Λομβαρδίας. Το έργο του αρχιτεκτονικού στούντιο επεκτάθηκε σε κάθε γωνιά του ξενοδοχείου, συμπεριλαμβανομένου του χώρου ευεξίας και του γυμναστηρίου, του conference room και του εστιατορίου, καθώς και των δωματίων και των κοινόχρηστων χώρων.

 

Lefay Resort & Spa Lago di Garda
 
Η τοποθεσία, όπου βρίσκεται το Lefay Resort & Spa Lago di Garda, χαρίζει γενναιόδωρα στο ξενοδοχείο την απόλυτη επαφή με τη φύση. Βυθισμένο σε ένα απέραντο δάσος, το Resort διαθέτει την πιο μαγευτική θέα στη Λομβαρδική ακτή της λίμνης. Τα μεγάλα παράθυρα, σε συνδυασμό με τις βεράντες, δημιουργούν έναν συνεχή διάλογο μεταξύ εξωτερικών και εσωτερικών χώρων.

 

Είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτήν τη νέα συνεργασία με το Lefay Resort & SPA Group, μετά την ολοκλήρωση του Resort στο Pinzolo πριν από μερικά χρόνια”, σχολιάζει ο Alberto Apostoli. “Είναι ενθαρρυντικό να αντιμετωπίζω και να συνεργάζομαι με έναν τόσο υψηλού επιπέδου ξενοδοχειακό Όμιλο, που θεωρεί την ευεξία όχι απλώς υπηρεσία για τους πελάτες του, αλλά φιλοσοφία και μέρος της εταιρικής του ταυτότητας.”

 

Studio Apostoli

 

Παράλληλα, το Studio Apostoli αποφάσισε να διακοσμήσει το εσωτερικό του Lefay Resort & Spa Lago di Garda με φυσικά τοπικά υλικά σε ουδέτερα και απαλά χρώματα. Ο φωτισμός που χρησιμοποιήθηκε για τον χώρο είναι ισορροπημένος,.έτσι ώστε να έρχεται σε αρμονία με το φυσικό φως που εισέρχεται μέσα στο ξενοδοχείο. Όλες οι διεργασίες στους χώρους της ξενοδοχειακής μονάδας πραγματοποιήθηκαν με σεβασμό προς το περιβάλλον και το εδαφικό πλαίσιο,.στο οποίο βρίσκεται κτισμένο το ξενοδοχείο. Αυτή η “πράσινη” ευαισθησία είναι αποτυπωμένη και στο στεγαζόμενο εστιατόριο, το οποίο χρησιμοποιεί εποχικά και τοπικά προϊόντα.

 

Lefay Resort & Spa Lago di Garda

 

Ο Alberto Apostoli έχει μεταφράσει τη φιλοσοφία του ξενοδοχειακού ομίλου, που βασίζεται στην παγκόσμια ευημερία, τη νέα πολυτέλεια και τη βιωσιμότητα,.σε έναν ακριβή εσωτερικό σχεδιασμό, που καθορίζει κάθε δωμάτιο ξεχωριστά, αλλά ταυτόχρονα δημιουργεί συνέχεια και ταυτότητα. Τα δύο εστιατόρια, το Gramen και το La Limonaia, που έχουν θέα που κόβει την ανάσα,.συνδυάζουν τα σιωπηλά χρώματα των επίπλων με ταπετσαρίες που αποτίουν φόρο τιμής.στη γύρω φύση και ακριβή σχεδιασμό φωτισμού με θεατρικά εφέ.

 

Studio Apostoli

 

Οι σουίτες, διαθέσιμες σε έξι διαφορετικές τυπολογίες με ιδιωτικές σάουνες και τζακούζι και έως 600 τετραγωνικά μέτρα, προσφέρουν ευρύχωρα δωμάτια διακοσμημένα με χειροποίητα υφάσματα και τοπικά υλικά.

 

www.albertoapostolidi.com

www.lagodigarda.lefayresorts.com

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada