Home / Good Life  / Το Street Food Festival καταφθάνει ξανά στην Τρίπολη!

Το Street Food Festival καταφθάνει ξανά στην Τρίπολη!

Street Food
Tο μεγαλύτερο φεστιβάλ γαστρονομίας της Πελοποννήσου επιστρέφει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην Τρίπολη.

 

Παρόλο που το καλοκαίρι φτάνει στο τέλος του, οι γευστικές απολαύσεις συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Το Tripolis Street Food Festival μάς καλεί να κλείσουμε την καλοκαιρινή περίοδο και να υποδεχτούμε το φθινόπωρο με τον πιο γευστικό τρόπο. Από την Παρασκευή 30 Αυγούστου έως και την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου, η Πλατεία Άρεως στην Τρίπολη θα φιλοξενήσει ένα τριήμερο γεμάτο γεύσεις, μουσική και δροσερά cocktails.

 

 

Με μοναδικές γεύσεις από όλο τον κόσμο, δροσιστικά cocktails και μουσικές από γνωστούς DJ’s, η εκδήλωση υπόσχεται ένα αξέχαστο τριήμερο. Παράλληλα, τα τοπικά καταστήματα της πόλης θα προσφέρουν ειδικές προσφορές για τους επισκέπτες. Παράλληλα, τα τοπικά καταστήματα της πόλης θα προσφέρουν ειδικές προσφορές για τους επισκέπτες.

 

Πιο συγκεκριμένα, το γαστρονομικό φεστιβάλ στην Τρίπολη πρόκειται να προσφέρει στους επισκέπτες του αμέτρητες γευστικές εμπειρίες από μοναδικές κουζίνες όπως: Fish & Chips, Burgers, Hot Dogs, Bao Buns, Γιαπωνέζικα Σάντουιτς, Μεξικάνικη κουζίνα, Τάκος, Fried Chicken, Corn Dogs, Noodles, Pancakes, Sandwiches, Βάφλες, Παγωτό, Λουκουμάδες και Τσουροκαμινάδα. Όλα αυτά θα συνοδεύονται από δυνατή μουσική, άφθονη μπύρα, δροσιστικά cocktails και μεγάλες προσφορές από τα εμπορικά καταστήματα της πόλης.

 

 

Πληροφορίες

Tripolis Street Food Festival

Πλατεία Άρεως Τρίπολη

Παρα0σκευή 30/8, από τις 18:00 έως τη 01:00

Σάββατο 31/8, από τις 12:00 έως τις 00:00

Κυριακή 1/9, από τις 12:00 έως τις 00:00

 

 

[email protected]

Your Premium Lifestyle Digital Destination! Do you feel the VIBE?