Home / Good Life  / Το City Food Truck Festival έρχεται στην Πρέβεζα!

Το City Food Truck Festival έρχεται στην Πρέβεζα!

Με στόχο την ανακάλυψη νέων γαστρονομικών και γευστικών εμπειριών, διοργανώνεται το City Food Truck Festival στην Πρέβεζα!

Από τις 23 έως και τις 27 Αυγούστου, η πόλη της. Πρέβεζας θα διοργανώσει ένα γαστρονομικό και εμπειρικό ταξίδι, το City Food Truck Festival!.Καντίνες από όλη την Ελλάδα θα συμμετέχουν, προσφέροντας μία ποικιλία ποιοτικά αναβαθμισμένων γεύσεων από όλο τον κόσμο, με γλυκές και αλμυρές επιλογές. Η γαστρονομία στους τέσσερις τοίχους είναι μία νέα πραγματικότητα, η οποία θα αναβαθμίσει το street food και τις υπαίθριες εκδηλώσεις. Πρόκειται να αφήσει υπέροχες εντυπώσεις στους επισκέπτες, αλλά και στους κατοίκους της πόλης.

 

 

Φυσικά με αυτόν τον τρόπο θα αναδειχθούν και τα τοπικά προϊόντα, από διάφορα μέρη της Ελλάδας. Bao buns, noodles, chicken επιλογές, grill house, churros, corn dogs, hot dogs, παγωτά και βάφλες θα είναι μερικές από τις καταπληκτικές επιλογές που θα διατίθενται, οι οποίες πρόκειται να δώσουν στο καλοκαίρι σας την πιο γευστική αυλαία!. Το πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με DJs και μουσικά σχήματα θα ολοκληρώσουν την τόσο διασκεδαστική εμπειρία του.City Food Truck Festival της Πρέβεζας!

 

Η τιμή για την είσοδο είναι στα τρία ευρώ, ενώ για τα παιδιά ηλικίας οκτώ και κάτω η είσοδος είναι δωρεάν. Ώρες λειτουργίας 18:00 μέχρι 02:00. Ενώ για παιδιά ηλικίας οκτώ και κάτω η είσοδος είναι δωρεάν.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.