Home / Lifestyle  / Celebrities  / Το φετινό Pirelli Calendar υμνεί την Αφρική

Το φετινό Pirelli Calendar υμνεί την Αφρική

Ίσως το πιο γνωστό ετήσιο ημερολόγιο του κόσμου, το Pirelli Calendar, γιορτάζει 50 χρόνια και υμνεί την Αφρική, μέσα από πανέμορφες φωτογραφίες!

 

Pirelli Calendar

 

Η φετινή έκδοση του φημισμένου Pirelli Calendar ανατέθηκε για πρώτη φορά σε έναν αφρικανό φωτογράφο και μπορούμε να πούμε ότι όλο το αφιέρωμα αποτελεί έναν όμορφο ύμνο προς την Αφρική. Ο Πρινς Γκιασί είναι ο εικαστικός και φωτογράφος από την Γκάνα που έδωσε τη δική του ματιά στη γνωστή έκδοση. Οι διάσημοι που φωτογραφήθηκαν είναι μόνο μαύροι καλλιτέχνες, όπως ο Idris Elba, η Naomi.Campbell, η Teyana Taylor και η Angela Bassett.

 

 

 

Μαζί τους φωτογραφήθηκαν και η τραγουδοποιός Tiwa Savage, η ακτιβίστρια και ποιήτρια.Amanda Gorman, ακόμα και ο Βασιλιάς Οτούμφουο Τσέι Τούτου Β‘ του Βασιλείου Ασάντι της Γκάνα. Η 50η έκδοση του Pirelli Calendar ονομάστηκε Timeless και αποτελεί μία νίκη για την εκροσώπηση των μαύρων. Για τον φωτογράφο αντακλά ότι τώρα είναι η ώρα της Αφρικής να δείξει την ομορφιά και τη δυναμή της.  Αμφισβητεί τα παραδοσιακά αφηγήματα για την πατρίδα του, καθώς και τα.Δυτικά πρότυπα ομορφιάς, θέλοντας να αποδείξει το πόσα έχει να δείξει και να προσφέρει ο δικός του πολιτισμός. Ρίξτε μία ματιά στις πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, καθώς αναμένουμε για την επίσημη κυκλοφορία του. 

Pirelli Calendar

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.