Home / Fashion  / Η συνεργασία Fenty X Puma επιστρέφει!

Η συνεργασία Fenty X Puma επιστρέφει!

Fenty X Puma
Μία από τις πιο πολυσυζητημένες συνεργασίες της χρονιάς επιστρέφει! Fenty X Puma strikes again, με τη Rihanna να δίνει το δικό της στίγμα στον κόσμο του αθλητισμού.

Η επιστροφή της Fenty X Puma συνεργασία συνδυάζει τη βαθιά ιστορία και την κληρονομιά της Puma στον αθλητισμό με το εμβληματικό ανάστημα της Rihanna στον πολιτισμό και τη μόδα. Αυτό που κερδίζει όλη την προσοχή είναι το sneaker, το πρώτο υπόδημα που δημιούργησαν από κοινού, το οποίο είναι ένα ανανεωμένο σχέδιο του Avanti Puma και συνδυάζει δύο από τα πιο iconic σχέδια της Puma. Οι δύο τους ένωσαν την υψηλή ποιότητα του δερμάτινου από το ποδοσφαιρικό παπούτσι King με την εξωτερική σόλα του παπουτσιού τρεξίματος Easy Rider. 

 

 

Η Rihanna θέλησε να φέρει ένα από τα iconic σχέδια του brand στο street style και εμπνεύστηκε από τον αείμνηστο.Pelé, ο οποίος καθόρισε την ιστορία των παπουτσιών Puma. Μαζί με την ομάδα του brand έκαναν μία συναρπαστική έρευνα στο αρχείο και επαναπροσδιόρισαν το.Avanti sneaker, καθώς είναι αυτό που “μίλησε” αμέσως στην καρδιά της Rihanna. Και οι δυο δήλωσαν πολύ χαρούμενοι για το αποτέλεσμα και ενθουσιασμένοι για το τι τους επιφυλάσσει το μέλλον.

Μαζί με τις φωτογραφίες κυκλοφόρησε και ένα video, στο οποίο η Rihanna είναι και Creative Director. Το Fenty X Puma θα είναι διαθέσιμο παγκοσμίως στις 15 Σεπτεμβρίου.

Fenty X Puma

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.