Home / Good Life  / Το πρώτο Athens Cocktail Festival είναι γεγονός!

Το πρώτο Athens Cocktail Festival είναι γεγονός!

Η πρωτεύουσα πρόκειται να αποκτήσει το πρώτο Athens Cocktail Festival! Ανακαλύψτε όσα πρέπει να γνωρίζετε για το μεγάλο γεγονός!

 

Μία πόλη σαν την Αθήνα ήταν απαραίτητο να έχει το δικό της festival cocktail. Φέτος, στο τελευταίο δεκαήμερο του Μαΐου, το όνειρο πολλών γίνεται πραγματικότητα! Το πρώτο Athens Cocktail Festival είναι γεγονός! Σηματοδοτεί και την έναρξη της καλοκαιρινής τουριστικής σεζόν στην πόλη, με τον καλύτερο τρόπο. Με την υποστήριξη του Δήμου Αθηνών το festival θα πραγματοποιηθεί στις 20 & 21 Μαΐου στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.

 

 

Έπειτα από τις 22 έως τις 28 Μαίου του 2022 το Athens Cocktail Festival θα ταξιδέψει σε όλην την πόλη και θα φιλοξενηθεί και στα bars της πόλης. Η Αθήνα είναι γνωστή για τη bar σκηνή της, προσφέροντας δεκάδες επιλογές, βραβευμένα cocktails και ποτά και μοναδική ατμόσφαιρα. Μέσα από το festival γιορτάζεται αυτό το γεγονός, ενώ κάτοικοι και επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μία αξέχαστη και διασκεδαστική εμπειρία. Στα events θα συμμετέχουν και guests από τα καλύτερα bars του κόσμου.

 

 

Διοργανώτριες του Athens Cocktail Festival η Ντένη Καλλιβωκά και η Ελένη Νικολούλια. Partners στο Difford’s Guide for Greece and Cyprus και συνδιοργανώτριες στα Aegean Cocktails & Spirits, Rum & Whisky Festival. Τώρα ετοιμάζονται να δώσουν κάτι φρέσκο, αξιέπαινο, αναζωογονητικό και απαραίτητο στην κουλτούρα του fine drinking στην πόλη της Αθήνας. Μη το χάσετε!

 

Δείτε όλες τις πληροφορίες εδώ.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.