Home / Beauty  / Η Bumble and bumble δίνει όγκο στα μαλλιά μας!

Η Bumble and bumble δίνει όγκο στα μαλλιά μας!

Bumble and bumble

Η Bumble and bumble ξέρει ότι ο όγκος ξεκινάει από την κατάλληλη μάσκα. Γι αυτό και κυκλοφορεί τη νέα Bb. Thickening Plumping mask.

 

Ονειρεύεστε τέλειο όγκο για τα μαλλιά σας; Το ιδανικό αποτέλεσμα ξεκινάει από την κατάλληλη μάσκα. Η Bumble and bumble κυκλοφορεί τη νέα Bb. Thickening Plumping mask. Είναι εμποτισμένη με την τεχνολογία Emblica για να γεμίζει κάθε μεμονωμένη τούφα και να σας αποζημιώνει μετά το ντους. Αφήνει τα μαλλιά σας πυκνά, γεμάτα και με όγκο που ξεκινάει από τις ρίζες και φτάνει μέχρι τις άκρες. Ο όγκος νέου επιπέδου ξεκινάει από το ντους και διαρκεί όλη την ημέρα.

 

 

Ξεμπερδεύει αμέσως, ενυδατώνει και ενισχύει τα μαλλιά, προστατεύοντας από το σπάσιμο και βοηθώντας σας να διατηρήσετε τα μαλλιά σας υπέροχα, για περισσότερο διάστημα. Η Bb. Thickening Plumping mask  έχει ελαφριά σύνθεση ειδικά σχεδιασμένη έτσι ώστε να μην βαραίνει τα μαλλιά. Εμπλουτισμένη με υδρολυμένη πρωτεΐνη ρυζιού που βοηθά στον όγκου και στην ελαστικότητα. Ενισχυμένο με έλαια από σπόρους Kukui και έλαιο καρύδας που βοηθούν στην περιποίηση και τη λείανση της τρίχας.

 

 

Η μάσκα Bb. Thickening Plumping είναι ιδανική για κάθε τύπο μαλλιών. Μετά το λούσιμο, απλώστε από τη ρίζα προς τις άκρες και κάντε απαλό μασάζ. Αφήστε το να δράσει για δύο έως πέντε λεπτά, και στη συνέχεια ξεπλύνετε καλά. Στεγνώστε φυσικά ή με το πιστολάκι. Ανακαλύψτε το νέο προϊόν του brand σε φυσικά καταστήματα και online.

 

www.bumbleandbumble.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.