Home / Cozyhome  / Το Παρίσι ετοιμάζεται να υποδεχτεί την Paris Design Week!

Το Παρίσι ετοιμάζεται να υποδεχτεί την Paris Design Week!

Paris Design Week

Οι λάτρεις του design ετοιμάζονται να ταξιδέψουν στο Παρίσι καθώς σε λίγες μέρες ξεκινάει η Paris Design Week!

 

Από 5 έως 14 Σεπτεμβρίου, η πόλη του Φωτός θα κινείται στους ρυθμούς της Paris Design Week! Για 10 ημέρες οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν το εκλεκτό design με φόντο το Παρίσι, μία από τις ομορφότερες πόλεις! Ένα πραγματικά καλλιτεχνικό ταξίδι που πραγματοποιείται εντελώς δωρεάν! Αναγνωρισμένοι δημιουργοί και νέα ταλέντα θα παρουσιάσουν ότι καινούργιο, όμορφο και πρωτότυπο υπάρχει στον κόσμο του design σε δημοφιλή, αλλά και πιο ασυνήθιστα μέρη της πόλης. Εκθέσεις, συνέδρια, εργαστήρια και καλλιτεχνικές εγκαταστάσεις διάσπαρτες σε διάφορες συνοικίες της πόλης!

 

 

Η Paris Design Week είναι μία αληθινή ωδή στην καινοτομία και τη δημιουργικότητα. Είναι ιδανική για συναντήσεις μεταξύ επαγγελματιών και θαυμαστών του design, αφήνοντας το πεδίο ανοιχτό σε νέες θέσεις. Υπογραμμίζει την ποικιλομορφία στους κλάδους σχεδιασμού, που κυμαίνονται από τα έπιπλα, την αρχιτεκτονική, τις νέες τεχνολογίες, μέχρι και τη μόδα.

 

 

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί και η Maison et Objets στο Villepinte από τις 5 έως και 9 Σεπτεμβρίου. Ένα εκλεκτικό πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις θα περιμένει τους επισκέπτες! Περίπου 450 εξαιρετικά μέρη της πόλης θα μεταμορφωθούν και θα καλωσορίζουν ότι πιο καινοτόμο δημιουργούν οι designers. Μία μοναδική εμπειρία με θεματικούς περιπάτους, συνέδρια, εφήμερες εγκαταστάσεις και εκθέσεις που απεικονίζουν την πληθυντική προσέγγιση του όρου διεθνές design στην καρδιά του μαγικού Παρισιού!

 

Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση εδώ!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.