Home / Fashion  / Το Μιλάνο γέμισε με εντυπωσιακό street style!

Το Μιλάνο γέμισε με εντυπωσιακό street style!

Μιλάνο

Αυτήν τη στιγμή εξελίσσεται στο Μιλάνο η πρώτη Fashion Week του έτους για ανδρική μόδα. Δείτε ποια trends ξεχωρίσαμε από το υπέροχο street style!

 

Το Μιλάνο γιορτάζει την έναρξη των Fashion Weeks για το 2023! Η Ανδρική Εβδομάδα Μόδας συγκέντρωσε στην Ιταλική πόλη τα μεγαλύτερα fashion brands και γνωστούς fashion lovers. Αυτό σημαίνει πολύ street style υλικό για εμάς, για να εμπνευστούμε! Καθώς είμαστε ακόμα σε winter mood, αλλά ετοιμάζουμε και τις τάσεις της Άνοιξης, χρειαζόμαστε τη βοήθεια των influencers. Κάνοντας μία διαδικτυακή βόλτα σε μία από τις πρωτεύουσες της μόδας συγκεντρώσαμε κάποιες τάσεις -looks που μας εντυπωσίασαν περισσότερο!

 

Το μαύρο χρώμα κάνει δυναμικό comeback ως ένα από τα πιο βασικά χρώματα της γκαρνταρόμπας μας. Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε τα αξεσουάρ σε έντονα χρώματα, όπως τα γάντια, ένα από τα πιο hot trends!

 

Embellished και animal print, ιδανικά μοτίβα για να ξεχωρίσεις. Καθώς αποτελούν πολύ έντονα υφάσματα, πρέπει να τα συνδυάσεις με πιο safe επιλογές, για να αποφύγεις τις υπερβολές.

 

Color blocking όχι μόνο την άνοιξη, αλλά και τον χειμώνα. Τα χρώματα ήρθαν για να μείνουν!

 

Metallic mini φούστα, chunky boots και λευκό top. Τίποτα καλύτερο για ένα night out!

 

Total denim look, μία αλάνθαστη επιλογή και για το 2023.

 

Δύο ακόμα από τα μεγαλύτερα trends που είδαμε στο Μιλάνο είναι τα cargo pants με crops tops και το preppy look.

 

 

Το tailoring πρωταγωνίστησε τόσο στα fashion shows, όσο και στο street style.

 

Εκτός από το μαύρο hot χρώματα για φέτος είναι το μπλε και το καφέ!

 

 

All photos source Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.