Home / Fashion  / Η Anne Klein γιορτάζει με την Candice Swanepoel

Η Anne Klein γιορτάζει με την Candice Swanepoel

Anne Klein

Το brand της σχεδιάστριας Anne Klein γιορτάζει 55 χρόνια από την ίδρυση του με μία εντυπωσιακή καμπάνια με τη Candice Swanepoel.

 

Το γνωστό supermodel, επιχειρηματίας και φιλάνθρωπος, Candice Swanepoel, πρωταγωνιστεί στην εορταστική καμπάνια της Anne Klein. 55 χρόνια από την ίδρυση του γιορτάζει το διάσημο brand Anne Klein, με μία καινούργια και εντυπωσιακή ανοιξιάτικη καμπάνια. Μάλιστα, το μοντέλο θα είναι και συνεργάτης του brand σε μία πρωτοβουλία-έκπληξη που θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα.

 

Anne Klein

 

“Καθώς μπαίνουμε σε αυτή τη μνημειώδη χρονιά, είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε την Candice στη σειρά εκστρατειών μας. Γιορτάζουμε τις γυναίκες που αλλάζουν θετικά τον κόσμο μέσω μιας ισορροπίας εικόνας και αντίκτυπου. Η εταιρεία μας έχει μια βαθιά ιστορία επηρεασμού της ζωής των γυναικών και αυτό το DNA παραμένει αληθινό σήμερα. Ομοίως, η Candice έχει χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα της για να παρέχει ενδυναμωτικά μηνύματα σε γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Είναι ο τέλειος συνεργάτης για να μας βοηθήσει να προωθήσουμε την αποστολή μας! Nα επηρεάσουμε τις γυναίκες σήμερα”, δήλωσε ο chief marketing του brand, Jameel Spencer.

 

 

“Είναι τιμή μου που συνεργάστηκα με την Anne Klein, μια μάρκα της οποίας οι αξίες ευθυγραμμίζονται με τις δικές μου. Το brand έχει μια μακρά και σεβαστή ιστορία στη βιομηχανία της μόδας και είμαι περήφανη που υποστηρίζω την αποστολή τους να ενδυναμώνουν και να υπερασπίζονται τις γυναίκες”, δήλωσε η Candice.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.