Home / Fashion  / Οι μπότες που δε θα σταματήσουμε να φοράμε

Οι μπότες που δε θα σταματήσουμε να φοράμε

These boots are made for walking! Οι μπότες που είναι τάση τη φετινή σεζόν σας περιμένουν να τις ανακαλύψετε!

 

Δε μπορούμε να φανταστούμε τη χειμερινή μας γκαρνταρόμπα χωρίς τουλάχιστον ένα ζευγάρι μπότες. Το hero piece που αγαπήθηκε όσο κανένα, το τελευταίο διάστημα, έχει εδραιωθεί και πάλι και αποδεικνύει κάθε σεζόν τη δυναμική του. Οι μπότες είναι από εκείνα τα κομμάτια πασπαρτού που θα μας συνοδεύσουν από το γραφείο, στη βόλτα μας και μέχρι το night out μας. Ένα ζευγάρι μπορεί να φορεθεί σε διάφορες περιστάσεις, ανάλογα το styling. Φέτος, είναι hot trend οι καφέ μπότες, οι all time classic and favorite μαύρες και οι metallic, όσον αφορά στις αποχρώσεις.

 

Οι μπότες μπορούν να κάνουν upgrade το σύνολό μας, να αναδείξουν τα πόδια μας, να προσφέρουν sexiness, αλλά και άνεση. Φοριούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ με όλα τα αγαπημένα κομμάτια της ντουλάπας μας. Μάλιστα το 2023 αναμένεται οι party boots να αντικαταστήσουν τα high heels. Αν σκέφτεστε σε τι υπόδημα να επενδύσετε φέτος τον χειμώνα η απάντηση είναι μία! Δημιουργήστε chic combos με τις μπότες σας και εντυπωσιάστε με κάθε σας look!

 

Τα υποδήματα που ορκίζονται όλα τα it girls! Ανακαλύψτε τις τάσεις της σεζόν!

 

Knee high boots

Giambattista Valli

 

Party boots

Paris Texas

 

Square toed boots

TOTÊME

 

Brown boots

Stella McCartney

 

Stiletto boots

Jimmy Choo

 

Cowboy μπότες

Isabel Marant

 

Wedge boots

Isabel Marant

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.