Home / Beauty  / Τotal refresh με τα top haircuts του 2023!

Τotal refresh με τα top haircuts του 2023!

To 2023 λένε πως είναι η χρονιά των αλλαγών. Όλοι έχουμε ανάγκη από ένα total refresh. Aς ξεκινήσουμε, λοιπόν, από τα μαλλιά!

Eίστε έτοιμοι για αλλαγή; Το 2023 φέρνει μαζί του διάθεση για total refresh, με νέα haircuts και χρώματα. Αν σκοπεύετε να δικιμαστείτε σε ένα νέο κούρεμα, σάς έχουμε τα κορυφαία, προτεινόμενα top haircuts της χρονιάς, που σίγουρα θα σας ανανεώσουν και θα σας χαρίσουν στυλ.

 

Τα ’90s επανέρχονται δυναμικά με layers στα μακριά μαλλιά, όγκο και curtain bangs. Tα πολυεπίπεδα haircuts χαρίζουν όγκο, κίνηση και ευκολία στο styling. Aντιθέτως, τα μαλλιά που έχουν ένα μήκος δεν ενισχύουν τα παραπάνω χαρακτηριστικά.

 

 
Πάμε να δούμε αναλυτικά τα top haircuts της νέας χρονιάς και πώς θα τα υιοθετήσουμε:

 

To french bob

Αν αγαπάτε το bob haircut και αναζητάτε την ιδανική εκδοχή του, το french bob είναι ό,τι πιο hot για το 2023. Πρόκειται για ένα πιο χαλαρό bob κούρεμα, με crown layers και αφέλειες που πλαισιώνουν το πρόσωπο. Αυτό το κούρεμα αγαπάει τη φυσικότητα και είναι τέλειο για ίσια αλλά και σπαστά μαλλιά. Μετά το λούσιμο αφήστε το γαλλικό bob να στεγνώσει, βάζοντας το μπροστινό κομμάτι των μαλλιών σας πίσω από τα αυτιά, ώστε να πάρει τη φυσική καμπύλη του προσώπου σας.

 

 

‘90s Mid-length

Τα ‘90s μαλλιά μεσαίου μήκους είναι και πάλι στη μόδα, ενώ συνυπάρχουν ιδανικά με curtain bangs και έντονο φιλάρισμα. Το μήκος που μπορείτε να επιλέξετε κυμαίνεται στο ύψος των ώμων, ενώ για το styling θα χρειαστείτε μία μεγάλη, στρογγυλή βούρτσα για να αναδειχθούν σωστά τα διαφορετικά layers.

 

Mid-Lob

Το μήκος αυτού του bob haircut κυμαινεται ανάμεσα στο πιγούνι και τους ώμους. Πρέπει να κουρεύεται συχνά, αλλά έχει εύκολο styling με πιστολάκι και μία στρoγγυλή βούρτσα. Φυσικά τα θερμαντικά εργαλεία βοηθούν για ένα άψογο αποτέλεσμα.

 

 

Long Shag

Tα shag haircuts περιλαμβάνουν έντονα layers για κίνηση και λειτουργούν τέλεια σε πυκνά και γεμάτα μαλλιά. Για το  styling, όταν τα μαλλιά είναι ακόμα υγρά, εφαρμόστε μια κρέμα ή λάδι για να τα διατηρήσετε ενυδατωμένα και μετά ψεκάστε ένα προϊόν με θαλασσινό νερό, καθώς κουνάτε τα μαλλιά έντονα από τη ρίζα με τα δάχτυλά σας. Αν στεγνώσουν μόνα τους, θα έχετε μία άκρως φυσική κίνηση.

 

 

Skullet

Το skullet είναι ένα “υβρίδιο” του mullet και του shag haircut, το οποίο φέτος θα κυριαρχήσει. Υπήρξε δημοφιλές στη rave σκηνή των ’90s και άρχισε να είναι ξανά στη μόδα, όταν υιοθετήθηκε από πολλά μοντέλα και influencers. Ένα από τα πιο εύκολα κουρέματα στο styling. Απλώς αφήστε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν χωρίς θερμότητα.

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath