Home / Fashion  / Celebrity Style  / Το καλύτερο maternity style έρχεται από τη Rihanna

Το καλύτερο maternity style έρχεται από τη Rihanna

maternity style

Με αφορμή τα χθεσινά 34α γενέθλια της Rihanna, συγκεντρώσαμε τα looks που αποδεικνύουν ότι έχει το καλύτερο maternity style.

 

Ίσως τα καλύτερα νέα του 2022 είναι ότι η Rihanna και ο Asap Rocky πρόκειται να γίνουν γονείς. Ανακοίνωσαν τα χαρμόσυνα νέα μέσα από μία γλυκιά φωτογράφηση στη Νέα Υόρκη. Μετά από αυτό το γεγονός, η Rihanna απέδειξε ότι είναι ένα πραγματικό style icon, σε οποιαδήποτε στιγμή και περίσταση. Το maternity style της είναι, σίγουρα, από τα καλύτερα που έχουμε δει. Εκφράζει και αποδεικνύει ότι δεν υπάρχουν κανόνες, αλλά μπορεί να είναι ό,τι θέλεις εσύ να είναι.

 

Με αφορμή τα χθεσινά 34α γενέθλιά της, κάνουμε μία αναδρομή στα μέχρι τώρα looks της. Η mommy to be είναι stylish, sexy και γεμάτη αυτοπεποίθηση. Φοράει ρούχα που της αρέσουν και που την κάνουν να αισθάνεται όμορφα. Αποδεικνύει ότι η περίοδος της εγκυμοσύνης είναι μια ευκαιρία να αγαπήσεις και να αγκαλιάσεις το σώμα σου και όχι να το κρύψεις. Αυτό είναι κάτι που ισχύει και χωρίς τον παράγοντα της εγκυμοσύνης. Η Rihanna πάντα ήταν υπέρ του body positivity και πάντα έδειχνε τον δρόμο για αποδοχή του εαυτού μας. Το εκπληκτικό maternity style είναι μία ακόμα απόδειξη αυτού.

 

Δείτε όλες τις φανταστικές εμφανίσεις από το hot maternity style της queen Rihanna. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.