Home / Men  / Ο Jack Harlow είναι ο νέος ambassador της New Balance

Ο Jack Harlow είναι ο νέος ambassador της New Balance

Jack Harlow

Η New Balance επέλεξε τον rapper Jack Harlow ως τον καινούργιο global ambassador της.

 

Όλο και περισσότερες αθλητικές επωνυμίες επιλέγουν ως συνεργάτες τους γνωστούς μουσικούς ή ηθοποιούς. Αυτή τη φορά, η New Balance αποφάσισε να προωθήσει τα προϊόντα της και την κουλτούρα του hip hop, μαζί με τον rapper Jack Harlow. Ο τρεις φορές υποψήφιος για Grammy καλλιτέχνης θα εκπροσωπήσει την αθλητική μάρκα στον αγώνα Ruffles NBA All-star, παρουσιάζοντας το καινούργιο New Balance 550. Παράλληλα, ο rapper θα πρωταγωνιστήσει και σε άλλες μελλοντικές καμπάνιες για το brand.

 

 

Στο καινούργιο του video clip για το τραγούδι Nail Tech, ο Jack Harlow αναδεικνύει τα New Balance παπούτσια. Είναι η πρώτη του solo κυκλοφορία, μετά από το album του Thats What They All Say, που βγήκε τον Δεκέμβριο. Το album αυτό περιλάμβανε και τη μεγάλη του επιτυχία Whats Poppin. Ο ίδιος είχε δηλώσει ότι φοράει την αθλητική επωνυμία από μικρή ηλικία και είναι μία από τις αγαπημένες του. Μάλιστα, εχει γίνει γνωστός στους φίλους του ως New Balance guy. Λατρεύει τα σχέδια Joe Fresh Goods και 990v3 και δηλώνει ενθουσιασμένος που θα συνεργαστεί περισσότερο με το brand, ρίχνοντας μία ματιά και στο backstage. Η New Balance έχει συνεργαστεί στο παρελθόν και με τον ηθοποιό-μουσικό Jaden Smith.

 

 

Κεντρική photo: New Balance

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.