Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Rihanna και ο Asap Rocky περιμένουν το πρώτο τους παιδί

Η Rihanna και ο Asap Rocky περιμένουν το πρώτο τους παιδί

Η Rihanna

Η Rihanna και ο Asap Rocky ανακοίνωσαν την εγκυμοσύνη της τραγουδίστριας με μία γλυκιά φωτογράφιση.

 

Best news of 2022 so far! Πανικός σημειώθηκε, χθες, στο Internet με τα χαρμόσυνα νέα. Η Rihanna και ο Asap Rocky περιμένουν το πρώτο τους παιδί και οι fans δε θα μπορούσαν να ενθουσιαστούν περισσότερο. Το ζευγάρι ανακοίνωσε τα εκπληκτικά νέα με μία γλυκιά φωτογράφιση. Θεωρούνται ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood, τους οποίους θέλαμε πολύ να δούμε σε ρόλο γονέων. Φήμες υπήρχαν εδώ και αρκετό καιρό και, όπως αποδεικνύεται, βγήκαν αληθείς. Οι δυο τους είναι ζευγάρι από το 2020, αλλά πολύ καλοί φίλοι εδώ και πολλά χρόνια.

 

 

Η 33χρονη pop star φόρεσε ένα jean και ένα ροζ bomber, από το οποίο φαινόταν η φουσκωμένη της κοιλίτσα. Ο Asap Rocky της κρατούσε τρυφερά το χέρι, καθώς περπατούσαν δίπλα δίπλα. Αυτή είναι η πρώτη φορά που έδειξε την κοιλίτσα της, προσπαθώντας, τους προηγούμενους μήνες, να την κρύψει με oversized ρούχα. Η Rihanna είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι ονειρευόταν πολύ να γίνει μητέρα και ότι θέλει να ζήσει αυτήν την εμπειρία, δίνοντας πολλή αγάπη. Ευχόμαστε στο power couple τα καλύτερα και ανυπομονούμε να μάθουμε και το φύλο του πρώτου τους παιδιού!

 

 

All photos source Instagram

Κεντρική photo: Shutterstock

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.