Home / Fashion  / Τα strapless tops είναι ό,τι πιο hot τώρα

Τα strapless tops είναι ό,τι πιο hot τώρα

strapless tops

Η φετινή Άνοιξη πρόκειται να απογειώσει το sexy look. Ένα από τα κομμάτια, που είναι must, είναι τα strapless tops.

 

Το street style στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης μάς δίδαξε ότι το sexy look θα είναι το πιο hot look της σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι. Θηλυκές και sexy γραμμές πρόκειται να γίνουν αγαπημένες και must στις ανοιξιάτικες εμφανίσεις μας. Cut out φορέματα, mini φούστες και φυσικά strapless tops αναδεικνύουν υπέροχα το σώμα μας, δίνοντας έμφαση στους ώμους και την περιοχή του λαιμού. Τα αμερικανικά brands τα επέλεξαν, τα ανανέωσαν και τα καθιστούν ιδανικά για κάθε περίσταση. Ένα top day to night κομμάτι.

 

Οι ώμοι είναι ένα από τα πιο sexy σημεία του σώματός μας και με αυτά τα off-shoulders μπλουζάκια θα τιμηθούν όπως πρέπει. Φορέστε τα strapless tops με jeans, especially baggy, με δερμάτινα κομμάτια, με cigarette pants, με φούστες σε οποιοδήποτε μήκος και με τα λατρεμένα blazers.  Κάθε στυλ, από ρομαντικό μέχρι edgy, είναι κατάλληλο για να φιλοξενήσει αυτό το sexy top. Μπορούν να συνδυαστούν με cardigans, διαφάνειες ή ακόμα και πάνω από πουκάμισο, ως βασικό κομμάτι του layering. Πολύ σημαντικό styling βήμα είναι τα αξεσουάρ. Αυτό το είδος top χρειάζεται statement pieces για να απογειωθεί.

 

Ανακαλύψτε μερικά ιδιαίτερα strapless tops που σας προτείνουμε.

 

Helmut Lang, Attica.

 

Zara

 

The Andamane

 

Self-portrait

 

Mônot

 

Huishan Zhang

strapless

 

Antonella Rizza

strapless

 

Κεντρική photo: handinfire/Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.