Home / Wellness  / Mind  / Το “Άλμα Ζωής” παρουσιάζει το νέο podcast “Πες ΜΑΣ ΤΟ”!

Το “Άλμα Ζωής” παρουσιάζει το νέο podcast “Πες ΜΑΣ ΤΟ”!

“Πες ΜΑΣ ΤΟ”
Ο σύλλογος “Άλμα Ζωής” παρουσιάζει το νέο του project για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού, το νέο podcast “Πες ΜΑΣ ΤΟ”.

 

Ο Πανελλήνιος σύλλογος γυναικών με καρκίνο του μαστού “Άλμα Ζωής” παρουσιάζει το νέο του project, για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση σχετικά με τον καρκίνο του μαστού. Με το νέο podcast, με τίτλο “Πες ΜΑΣ ΤΟ”, ο σύλλογος επιχειρεί να αναδείξει όλες τις πτυχές της ασθένειας. Ενδιαφέρουσες συζητήσεις θα φιλοξενηθούν στο νέο project του συλλόγου, οι οποίες θα διαπραγματεύονται την πρόληψη, τη διάγνωση, την ίαση, καθώς και τη ζωή μετά τον καρκίνο του μαστού.

 

 “Πες ΜΑΣ ΤΟ”

 

Το Πες ΜΑΣ ΤΟ” θα διεξάγεται κάθε μήνα, με κεντρικό πρόσωπο τη Φρόσω Τζιντζηροπούλου, Ψυχολόγο Υγείας, MSc–Ψυχοθεραπεύτρια του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού “Άλμα Ζωής”. Μέσα από μία σειρά επεισοδίων, θα συνομιλεί με survivors, εθελόντριες του συλλόγου, αλλά και επαγγελματίες υγείας.

 

Τα επεισόδια του podcast θα απαντήσουν σε απλά, αλλά και σύνθετα ερωτήματα, που αφορούν στον καρκίνο του μαστού. Το “Πες ΜΑΣ ΤΟ” έχει ως σκοπό να παρουσιάσει την αληθινή διάσταση μίας ασθένειας δύσκολης, αλλά και αντιμετωπίσιμης.

 

Στόχος του “Πες ΜΑΣ ΤΟ” είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση του κοινού για τον καρκίνο του μαστού. Μέσω του podcast, θα γνωστοποιηθούν οι μέθοδοι πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης.από εξειδικευμένους επαγγελματίες. Απώτερος στόχος του είναι η ενδυνάμωση των ασθενών με πρώιμο ή μεταστατικό καρκίνο μαστού, αλλά και των οικογενειών τους. Μέσα από αληθινές ιστορίες δύναμης και ελπίδας θα απομυθοποιηθεί η νόσος.

 

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού “Άλμα Ζωής” είναι Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο,.που ιδρύθηκε το 1988 από γυναίκες που είχαν βιώσει προσωπικά τον καρκίνο του μαστού, με στόχο έναν κόσμο χωρίς θανάτους από καρκίνο μαστού. Βασικοί άξονες λειτουργίας του Συλλόγου είναι η ενημέρωση για την πρόληψη και έγκαιρη.διάγνωση της νόσου, η οργανωμένη αλληλοβοήθειαη ενδυνάμωση και η ψυχοκοινωνική στήριξη των ασθενών με καρκίνο μαστού.

 

Μπορείτε να ακούσετε τη νέα σειρά podcast στα Spotify, Apple podcasts και Google podcasts.

 

www.almazois.gr

FB: @almazois

IG: @almazois

 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada