Home / Fashion  / Τι διαφορετικό έχει να προσφέρει η Kylie Jenner στον κόσμο της μόδας με το KHY;

Τι διαφορετικό έχει να προσφέρει η Kylie Jenner στον κόσμο της μόδας με το KHY;

η Kylie Jenner
Μετά τα Kylie Cosmetics, τα Kylie Skin και τη δική της swimwear σειρά, η Kylie Jenner αποφάσισε να ασχοληθεί ακόμα πιο ενεργά με τον κόσμο της μόδας, ανακοινώνοντας τη δημιουργία ενός νέου επιχειρηματικού εγχειρήματος: το KHY.

 

Για το κοινό των Kardashians-Jenners, η νέα επιχειρηματική κίνηση της Kylie ήταν αναμενόμενη. Τόσο οι αδελφές της, Khloe Kardashian με τα Good American και Kim Kardashian με τα SKIMS,.όσο και η ίδια η Kylie, ασχολούνται καθημερινά με τον χώρο της μόδας. Ωστόσο, για την μικρότερη Jenner, αυτή η ενασχόληση ήταν περιορισμένη σε καμπάνιες μόδας-με την πιο πρόσφατη αυτή της Acne Studios– events και posts στο Instagram. Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Kylie Jenner θα προσπαθήσει να.γίνει κομμάτι του συναρπαστικού κόσμου της μόδας, από την πλευρά του creator-επιχειρηματία.

 

 

Για τους μη-fans των Kardashians και των Jenners, η νέα επιχειρηματική κίνηση της Kylie προκάλεσε διάφορα ερωτήματα,.ιδιαίτερα μετά από το περσινό call out της swimwear σειράς της, εξαιτίας της χαμηλής ποιότητας των προϊόντων. Χρειαζόμαστε πραγματικά ακόμα ένα brand από τις Kardashians ή, ακόμα, χρειάζεται ο κόσμος της μόδας ένα ακόμα brand από της Kardashian-Jenners; Πριν από το λανσάρισμα του KHY, η Kylie Jenner μοιράστηκε το όραμά της,.τους λόγους που την ώθησαν να δημιουργήσει το brand, αλλά και το τι θέλει να αλλάξει στη μόδα μέσω αυτού.

 

Η ίδια, ανακοίνωσε τη δημιουργία του KHY μέσω του Instagram, ενώ, έπειτα, μίλησε με τη Wall Street Journal,.δίνοντάς μας μερικές πληροφορίες, πριν το πρώτο λανσάρισμα του brand. Το KHY δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Kris Jenner, την Emma και τον Jens Grede-συνεργάτες των Good.American και SKIMS- προκειμένου να παρουσιάσει “διαφορετικούς σχεδιαστές και δημιουργίες σε προσιτή τιμή”.

 

 η Kylie Jenner

 

“Όλη η σειρά είναι πραγματικά εμπνευσμένη από την προσωπική μου γκαρνταρόμπα και τις διαφορετικές διαθέσεις που έχω…Το KHY είναι ένας φόρος τιμής στις απεριόριστες δυνατότητες της μόδας. Θέλουμε να καταρρίψουμε τα εμπόδια και θα επαναπροσδιορίσουμε την έννοια ενός fashion brand,.με δημιουργικότητα και ποιότητα στο καλύτερο δυνατό price range. Ήθελα να κάνω το KHY μια πλατφόρμα για τους πελάτες μας, όπου να έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη μόδα, μέσω νέων σχεδιαστών.και επωνυμιών, αλλά σε πιο προσιτή τιμή”

 

η Kylie Jenner

Photo credits: @khy/Instagram

 

 

Το πρώτο λανσάρισμα του KHY θα γίνει σε συνεργασία με τους fashion designers Nan Li και Emilia Pfohl,.από το brand Namilia, ενώ πρόκειται να κυκλοφορήσει στη 1 Νοεμβρίου. Το μόνο που μένει να δούμε, μετά το λανσάρισμα του KHY, είναι το τι πραγματικά έχει να προσφέρει παραπάνω στη βιομηχανία της μόδας.

 

 

www.khy.com

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada