Home / Fashion  / Τα summer pieces που θα φοράμε και τον Σεπτέμβριο!

Τα summer pieces που θα φοράμε και τον Σεπτέμβριο!

summer pieces

Με ποια summer pieces θα υποδεχτούμε το φθινόπωρο; Πιστεύετε ότι ο καιρός θα είναι ακόμα τόσο καλοκαιρινός;

 

 

Ετοιμαζόμαστε να αποχαιρετίσουμε ένα από τα πιο ζεστά καλοκαίρια που έχουμε βιώσει. Η θερμοκρασία ήταν πολύ υψηλή καθ όλη τη διάρκεια και πιστεύουμε ότι και ο Σεπτέμβριος θα είναι ιδιαίτερα καλοκαιρινός. Ωστόσο, ο καιρός είναι πολλές φορές απρόβλεπτος… Αν συνεχίσει έτσι σίγουρα τα περισσότερα summer pieces μας θα μείνουν στην ντουλάπα μας. Πάρα πολλά καλοκαιρινά κομμάτια θα φορεθούν άνετα και τον Σεπτέμβριο. Πρώτο πρώτο στη λίστα μας για να υποδεχτούμε το φθινόπωρο είναι το πιο viral item της σεζόν, η μακριά λευκή φούστα!

 

 

 

Τα mini φορέματα, ειδικά για τις βραδινές εξόδους, είναι μία τέλεια επιλογή. Όσο περνούν οι ημέρες η θερμοκρασία θα πέφτει και θα φορέσουμε άνετα, χωρίς να ζεσταινόμαστε, loafers, cowboy boots και αέρινες παντελόνες. Συνδυάστε τες με φανταστικά πουκάμισα και cool T-shirts. Τα sneakers μπαίνουν για τα καλά στην καθημερινότητά μας. Παράλληλα, τα maxi φορέματα και οι φούστες θα μας λύσουν τα χέρια και αυτόν τον μήνα. summer pieces.

 

 

Trending θα είναι και οι βερμούδες, καθώς και τα κάπρι παντελόνια! Αν κάποιες από τις ημέρες έχει κρύο ή βροχή, ένα λινό πουκάμισο, ένα denim jacket ή ελαφρύ πουλόβερ θα σας βοηθήσει να είστε stylish στην αρχή της νέας μεταβατικής περιόδου. Μένει να δούμε πώς θα είναι ο καιρός, για να κάνουμε και τις κατάλληλες αλλαγές στο στυλ μας… summer pieces.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.