Home / Men  / Η BOSS x Phipps συλλογή υμνεί τη βιωσιμότητα

Η BOSS x Phipps συλλογή υμνεί τη βιωσιμότητα

BOSS x Phipps
Η BOSS συνεργάζεται με τον σχεδιαστή μόδας Spencer Phipps, λανσάροντας την Pre-Fall 2022 collection, που γιορτάζει το τρίπτυχο τέχνη, ποιότητα και βιωσιμότητα.

 

Η BOSS x Phipps συλλογή θέλει να προωθήσει την τέχνη, υμνώντας την ποιότητα και τη βιωσιμότητα. Αυτή η limited edition collection επαναπροσδιορίζει το κλασικό στυλ της Boss, δημιουργώντας κομμάτια από φιλικά προς το περιβάλλον υλικά.

 

BOSS x Phipps

 

Phipps και βιωσιμότητα

Ο Phipps, και το ομώνυμο brand του, βασίζεται σε μία βαθιά αίσθηση σεβασμού και περιέργειας για τη φύση. Επικεντρώνεται στην επιβίωση τόσο των ατόμων ξεχωριστά, όσο και του πλανήτη γενικότερα. Δημιουργεί συλλογές που συνδυάζουν νέα ανδρικά πρότυπα με μία μοναδική εκτίμηση για την τέχνη, την ποιότητα και τη βιωσιμότητα. Το brand PHIPPS αναζωπυρώνει την ικανότητα της μόδας να αποκαθιστά την αίσθηση της λειτουργικότητας σε κάθε τρόπο ζωής. Πιστεύει ακράδαντα ότι η παγκόσμια συνείδηση υπερβαίνει κατά πολύ τον τρόπο κατασκευής ενός ρούχου.

 

 

“Είμαι απίστευτα περήφανος για αυτήν τη συνεργασία. Οι αξίες μας είναι πολύ ευθυγραμμισμένες – ακόμα κι αν η αισθητική μας είναι διαφορετική. Ως επωνυμίες, θέλουμε και οι δύο να ανοίξουμε έναν πιο βιώσιμο δρόμο προς τα εμπρός, σε έναν κλάδο που εξακολουθεί να δημιουργεί πάρα πολλά απόβλητα. Αυτή είναι η πρώτη φορά που συνεργαζόμαστε με άλλον σχεδιαστή μόδας, μου αρέσει αυτό που καταφέραμε να δημιουργήσουμε. Η συγκρουόμενη αισθητική μας δημιουργεί μια όμορφη αντίφαση – μια αντίφαση που έχει στο επίκεντρό της την περιβαλλοντική ευθύνη.” – Marco Falcioni, Senior Vice President Creative Director της HUGO BOSS.

 

BOSS x Phipps

Η BOSS x Phipps collection περιλαμβάνει oversized T-Shirts και πουλόβερ, καθώς και ρούχα φτιαγμένα από ανάμεικτα υφάσματα. Παράλληλα, η συλλογή περιλαμβάνει τα γνωστά tie-dye patterns, καθώς και διάφορα σλόγκαν, όπως “Don’t Cross the BOSS” και “Awaken Your Inner Phipps”.

 

 

Παρά το γεγονός ότι, φαινομενικά, η αισθητική της BOSS παρεκλίνει από εκείνη του Phipps, η προάσπιση των κοινών περιβαλλοντικών τους ανησυχιών δημιουργεί την τέλεια συνεργασία. Για να δοθεί έμφαση στις συνειδητές πρακτικές, η BOSS x Phipps χρησιμοποιεί καινοτόμες μεθόδους παραγωγής. Αυτές περιλαμβάνουν τη χρήση κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων υπεύθυνης προέλευσης, καθώς και υφασμάτων από προηγούμενες συλλογές της BOSS.

 

“Η BOSS άνοιξε τα αρχεία της και μου επέτρεψε να κάνω αυτό που αγαπώ. Δημιουργώ ρούχα με συνείδησή που οδηγούν τη βιομηχανία της μόδας σε ένα νέο και πιο υπεύθυνο μέλλον.” – Spencer Phipps

 

 

Η νέα συλλογή BOSS x Phipps είναι διαθέσιμη στην επίσημη ιστοσελίδα της Hugo BOSS.

 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada